ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γκαλ Γκαντότ: Καταγγέλλει το σκηνοθέτη του Justice League ότι «απείλησε την καριέρα της»

Γκαλ Γκαντότ: Καταγγέλλει το σκηνοθέτη του Justice League ότι «απείλησε την καριέρα της»
ΑP Photo

Η ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ ισχυρίστηκε ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας «Justice League», Τζος Γουίντον, «απείλησε την καριέρα της» κατά τη διάρκεια της επανέναρξης των γυρισμάτων της ταινίας.

Στα τέλη του περασμένου έτους, η ηθοποιός είπε ότι η εμπειρία συνεργασίας της με τον Γουίντον στην επανάληψη γυρισμάτων του «Justice League», δεν ήταν η καλύτερη. «Αλλά το φρόντισα εκεί και όταν συνέβη. Το έθεσα στους ανώτερους», διευκρίνισε.

Τα σχόλια της Γκαλ Γκαντότ έγιναν σε απάντηση έρευνας που ξεκίνησε από τη WarnerMedia, μετά από τους ισχυρισμούς του ηθοποιού, Ρέι Φίσερ για «βίαιη, καταχρηστική, μη επαγγελματική και εντελώς απαράδεκτη» συμπεριφορά του Γουίντον.

Τον περασμένο μήνα, σε άρθρο του THR, ο Φίσερ, αλλά και ανώνυμες πηγές ισχυρίστηκαν ότι ο σκηνοθέτης «ώθησε τη Γκαντότ να πει ατάκες που δεν της άρεσαν και απείλησε ότι αν δεν το κάνει θα βλάψει την καριέρα της».

Ο Γουίντον φέρεται να «καυχιέται ότι επιτέθηκε φραστικά στη Γκαλ», είπε μια πηγή στο THR, ισχυριζόμενη ότι της είπε ότι είναι ο σεναριογράφος, της μίλησε άσχημα, τις έδωσε εντολή να πει τις ατάκες απειλώντας ότι μπορεί να την κάνει να φαίνεται απίστευτα ηλίθια σε αυτήν την ταινία.

Τώρα, η Γκαντότ δήλωσε στο ισραηλινό ειδησεογραφικό έντυπο N12 ότι ο Γουίντον την απείλησε και της είπε ότι αν προχωρήσει σε κάποια ενέργεια, θα κάνει την καριέρα της ελεεινή.

Η WarnerMedia ολοκλήρωσε την έρευνά της για τους ισχυρισμούς εναντίον του Γουίντον. Εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι «έχουν γίνει διορθωτικές ενέργειες», αλλά δεν διευκρίνισε τι συνεπάγεται αυτό και αρνήθηκε να προβεί περαιτέρω σχόλια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ