ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χάρισον Φορντ: Τραυματίστηκε στα γυρίσματα του «Indiana Jones 5» - Η ανακοίνωση της Disney

Χάρισον Φορντ: Τραυματίστηκε στα γυρίσματα του «Indiana Jones 5» - Η ανακοίνωση της Disney

γυρίσματα της 5ης ταινίας του «Indiana Jones», με σκηνοθέτη τον Τζέιμς Μάνγκολντ, παραγωγό το Στίβεν Σπίλμπεργκ και διευθυντή φωτογραφίας το Φαίδωνα Παπαμιχαήλ έχουν αρχίσει εδώ και μερικές εβδομάδες στη Βρετανία.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, για 5η φορά, ο 78χρονος Χάρισον Φορντ και μαζί του, η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, η οποία είχε ένα μικρό ρόλο και στο «Solo: Α Star Wars Story», ο Τόμπι Τζόουνς και ο Μαντς Μίκελσεν.

Στο Βόρειο Γιόρκσααϊρ, όπου γίνονται τα γυρίσματα, ο Φορντ έκανε ότι μπορουσε για να κρατηθεί σε φόρμα: Στην καθημερινή του προπόνηση κάνει 40 χιλιόμετρα με το ποδήλατό του.

Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι η τύχη δεν ήταν με το μέρος του και όπως επιβεβαιώνει ανακοίνωση του στούντιο της Disney ο Φορντ τραυματίστηκε τον ώμο του και τα γυρίσματα προσωρινά σταμάτησαν.

«Κατά τη διάρκεια της πρόβας μίας σκηνής πάλης, ο Χάρισον Φορντ τραυματίστηκε στον ώμο. Η παραγωγή περιμένει την εκτίμηση της αποθεραπείας του πρωταγωνιστή και το πρόγραμμα των γυρισμάτων θα διαμορφωθεί αναλόγως», αναφέρει η ανακοινωση του στούντιο.

Η πρεμιέρα του «Indiana Jones 5» έχει προγραμματιστεί για τις 29 Ιουλίου του 2022.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ