ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κουέντιν Ταραντίνο: Φαντάζεται την Ούμα Θέρμαν και την κόρη της στο «Kill Bill Vol. 3.»

Κουέντιν Ταραντίνο: Φαντάζεται την Ούμα Θέρμαν και την κόρη της στο «Kill Bill Vol. 3.»
ΑΡ Photo

Η Μάγια Χοκ έχει παίξει σε κάποιες ταινίες με τον πατέρα της, Ίθαν Χοκ, αλλά δεν έχει εμφανιστεί ποτέ σε ταινία ή σειρά με τη μητέρα της, Ούμα Θέρμαν. Ίσως αυτό μπορεί να το «διορθώσει» ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Σε επεισόδιο του podcast, «The Joe Rogan Experience», ο σκηνοθέτης είπε ότι ενδιαφέρεται να συμπεριλάβει την 22χρονη κόρη της Ούμα Θέρμαν σε ενδεχόμενη ταινία «Kill Bill Vol. 3.».

«Αν δούμε τους χαρακτήρες στο σήμερα, φαντάζομαι τη ζωή της Νύφης και της κόρης της, Bebe, να διαταράσσεται μετά από 20 χρόνια ηρεμίας», είπε. «Θα είναι κυνηγημένες, και η ιδέα να παίξει η Ούμα μαζί με την κόρη της, Μάγια, μου φαίνεται εντυπωσιακή», είπε.

Η Μάγια Χοκ δεν είναι η μοναδική ηθοποιός της νέας γενιάς που θα ήθελε ο Ταραντίνο να συμπεριλάβει στο καστ. Όπως είπε, θα ήθελε η Zendaya να ενσαρκώσει την κόρη της Βερνίτα Γκριν, καθώς επιχειρεί να σκοτώσει τη Νύφη για να εκδικηθεί για τον θάνατο της μητέρας της.

«Η Ελ Ντράιβερ είναι ακόμα εκεί έξω, η Σόφι Φατάλ έκοψε το χέρι της, αλλά είναι ακόμα εκεί έξω» είπε ο Tarantino, υπονοώντας ότι οι ηθοποιοί Ντάριλ Χάνα και Τζούλι Ντρέιφους θα μπορούσαν επίσης να επιστρέψουν στη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ