ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Free Britney»: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ευχαριστεί όσους τη στηρίζουν στον αγώνα της

«Free Britney»: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ευχαριστεί όσους τη στηρίζουν στον αγώνα της
ΑΡ Photo

Mε μια νέα της ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απευθύνθηκε για πρώτη στο κίνημα «Free Britney» που την στηρίζει εδώ και χρόνια.

Σε ένα βίντεο η ποπ σταρ φαίνεται να ιππεύει ένα άλογο, ενώ στο δεύτερο μέρος να κάνει ρόδα στο γρασίδι, δίπλα σε μία λίμνη. «Προχωράμε, φίλοι… προχωράμε! Ανανεωμένη με πραγματική αντιπροσώπευση σήμερα. Αισθάνομαι ευγνώμων και ευλογημένη! Ευχαριστώ τους θαυμαστές μου που με υποστηρίζουν. Δεν ξέρετε τι σημαίνει για εμένα να με υποστηρίζουν τόσο απίστευτοι θαυμαστές. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους! Αυτή είναι είμαι εγώ που γιορτάζω κάνοντας ιππασία και ρόδα σήμερα!», ήταν το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο μαζί με το ταγκ #FreeBritney.

Η ανάρτηση κοινοποιήθηκε λίγα λεπτά μετά την πρώτη νίκη της τραγουδίστριας στο δικαστήριο την Τετάρτη, όπου της επετράπη να προσλάβει νομική εκπροσώπηση της επιλογής της και συγκεκριμένα το Μάθιου Ρόζενγκαρτ ο οποίος υπήρξε ομοσπονδιακός εισαγγελέας.

Μετά την απόφαση, η Σπίαρς ζήτησε από το δικαστήριο του Λος Άντζελες να κινηθεί νομική διαδικασία εναντίον του πατέρα της, Τζέιμι, για κατάχρηση των μέτρων κηδεμονίας.

Η τραγουδίστρια ζήτησε περιοριστικά μέτρα εναντίον του πατέρα της. «Πάντα φοβόμουν τον μπαμπά μου. Φοβόμουν ότι θα εμφανιζόταν μεθυσμένος», είπε. Υποστήριξε ότι 63 φορές την εγκατέλειψαν όλα τα μέλη της οικογένειάς της.

«Πήραν τα πάντα από μένα. Πήραν ακόμη και τις βιταμίνες για τα μαλλιά μου. Δεν είναι κατάχρηση, είναι σκληρό. Ακόμα δεν μπορώ να πιω καφέ. Δεν είμαι σίγουρη πόσο διάστημα χρειάζεται για να πετύχω μια περιοριστική εντολή, αλλά θέλω να υποβάλω αίτηση για κακοποίηση και έρευνα εναντίον του πατέρα μου», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ