ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ναόμι Οσάκα έγινε Barbie και ξεπούλησε μέσα σε λίγες ώρες

Η Ναόμι Οσάκα έγινε Barbie και ξεπούλησε μέσα σε λίγες ώρες
ΑΡ Photo

H τελευταία δημιουργία της εταιρείας Mattel είναι μια κούκλα Barbie που φορά ένα λευκό φόρεμα τένις με ροζ και μπλε πινελιές. Είναι φυσικά εμπνευσμένη από την εμφάνισή της αθλήτριας από την Ιαπωνία, Ναόμι Οσάκα, στο Australian Open το 2020.

Το φόρεμα συνοδεύεται από visor καπέλο λευκό μαζί με μπλε πάνινα παπούτσια και τη ρακέτα του τένις Yonex της τενίστριας. Η κούκλα έγινε ανάρπαστη και ξεπούλησε μέσα σε λίγες ώρες.

Το 2019 ήταν η πρώτη φορά που η Mattel δημιούργησε μια κούκλα αφιερωμένη στην αθλήτρια. «Είναι μεγάλη τιμή να είμαι μέρος της σειράς Barbie Role Model και να υπενθυμίζω στα νεαρά κορίτσια ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο. Θέλω τα νεαρά κορίτσια παντού να αισθάνονται εμψυχωμένα να κάνουν μεγάλα όνειρα και να γνωρίζουν ότι αν πιστεύουν στον εαυτό τους τα πάντα είναι δυνατά», είπε η ίδια η αθλήτρια του τένις σε δελτίο Τύπου.

Η Λίζα Μακ Νάιτ παγκόσμια επικεφαλής της Barbie & Dolls της Mattel πρόσθεσε: «Η Ναόμι άνοιξε το δρόμο για τις μελλοντικές γενιές κοριτσιών να ονειρεύονται περισσότερο. Και μέσω του ακλόνητου θάρρους και της ειλικρίνειάς της έδειξε στον κόσμο τη σημασία να είσαι η δική σου μεγαλύτερη πρωταθλήτρια. Η Ναόμι συνεχίζει να καταρρίπτει τα όρια εντός και εκτός του γηπέδου και είναι ένα ισχυρό πρότυπο για τους θαυμαστές και θαυμάστριες παντού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ