ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζενιφερ και Τζένιφερ: Η Άνιστον θεωρεί την Λόπεζ «πανέμορφη και μοναδική»

Τζενιφερ και Τζένιφερ: Η Άνιστον θεωρεί την Λόπεζ «πανέμορφη και μοναδική»
ΑΡ Photo

Η Τζένιφερ Άνιστον λέει ότι οι πόζες της Τζένιφερ Λόπεζ στο κόκκινο χαλί την εκπλήσσουν: «Είναι πανέμορφη», λέει.

Παρότι έχει χρόνια εμπειρίας φωτογραφίσεων και περπατήσει σε αμέτρητα κόκκινα χαλιά, η Τζένιφερ Άνιστον παραδέχεται ότι ακόμα νιώθει άβολα όταν ποζάρει μπροστά από αμέτρητους φωτογράφους.

«Ο στυλίστας σού λέει: "Μην το κάνεις ποτέ αυτό! Κάνε το πάντα έτσι!". Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο. Δεν ξέρω πώς να σταθώ σε ένα κόκκινο χαλί, αλλά κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ», λέει η Άνιστον, στο InStyle Σεπτεμβρίου.

Υπάρχει μία διασημότητα την οποία η Άνιστον θαυμάζει απεριόριστα για τις πόζες και τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Κι αυτή είναι η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Θέλω να μάθω τι είναι αυτό που της δίνει την έξαψη στο βλέμμα. Είναι εκπληκτικό. Φαίνεται σαν είναι θυμωμένη με κάποιον, αλλά είναι τόσο πανέμορφη. Είναι σαν να λέει: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στέκομαι εδώ". Αλλά δεν νομίζω ότι προσπαθεί να ποζάρει, είναι σαν να σηκώθηκε από το κρεβάτι έτσι. Είναι ερμηνεύτρια».

Όσο για τον εαυτό της, η Άνιστον προσπαθεί να «έχει επαφή με τους ανθρώπους που κρατούν κάμερες» όταν περπατά στο χαλί. «Μερικούς από αυτούς τους γνωρίζω πολύ καιρό, οπότε θα πω ένα γεια», είπε και πρόσθεσε ότι εάν γνωρίζει κάποιον κάνει πιο εύκολη την φωτογράφιση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ