ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Rolling Stones: Η πρώτη συναυλία χωρίς τον Τσάρλι Γουότς - «Ο Τσάρλι λείπει σε όλους μας πολύ»

Rolling Stones: Η πρώτη συναυλία χωρίς τον Τσάρλι Γουότς - «Ο Τσάρλι λείπει σε όλους μας πολύ»
ΑP Photo

Οι Rolling Stones, λίγο πριν ξεκινήσουν την επόμενη μεγάλη περιοδεία τους, βρέθηκαν στη σκηνή για μια μικρή συναυλία, σε κλειστό κοινό, την πρώτη που δίνουν μετά το θάνατο του ντράμερ τους, Τσάρλι Γουότς.

Το θρυλικό συγκρότημα πρόκειται να ξεκινήσει περιοδεία σε λίγες ημέρες και πριν αρχίσουν, έδωσαν μια ιδιωτική συναυλία στο Φόξμπορο, την πρώτη τους συναυλία μετά από 59 χρόνια στην οποία ο Τσάρλι Γουάτς δεν βρέθηκε πίσω από τα ντραμς.

Ο Μικ Τζάγκερ μίλησε για την απώλεια του φίλου του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, λέγοντας ότι «ο Τσάρλι λείπει σε όλους μας τόσο πολύ. Μας λείπει ως μέλος της μπάντας και ως φίλος πάνω και κάτω από τη σκηνή».

Ο Τσάρλι Γουάτς είχε ανακοινώσει ότι δεν θα ακολουθούσε την περιοδεία λόγω των προβλημάτων υγείας που είχε και παράλληλα είχε δώσει την ευχή του στον Στιβ Τζόρνταν που τον αντικατέστησε στα ντραμς.

Οι φίλοι του τού αφιέρωσαν το τραγούδι με το οποίο άνοιξαν τη συναυλία για πρώτη φορά στην καριερα τους, το «Let’s Spend the Night Together».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ