ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κρίστεν Στιούαρτ: Στο νέο trailer του «Spencer» είναι μια πολύ πειστική πριγκίπισσα Νταϊάνα (vid)

Κρίστεν Στιούαρτ: Στο νέο trailer του «Spencer» είναι μια πολύ πειστική πριγκίπισσα Νταϊάνα (vid)
imdb

Κυκλοφόρησε ένα ακόμη trailer για την ταινία «Spencer», ένα απόσπασμα που μέσα σε δύο λεπτά μεταφέρει όλη την αγωνία της πριγκίπισσας Νταϊάνα, όπως την ερμηνεύει η Κρίστεν Στιούαρτ.

Στο ολιγόλεπτο trailer, βλέπουμε τη Νταϊάνα να φτάνει στο Sandringham Estate για να περάσει τα Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια. Πριν την άφιξή της, όλοι ρωτούν πού είναι και γιατί έχει αργήσει.

Ο Κάρολος ακούγεται να λέει στην ίδια: «Πρέπει να κάνεις πράγματα που μισείς. Πρέπει να λειτουργείς σαν τον πραγματικό σου εαυτό και σαν έναν άλλον που επιτρέπει να τον τραβάνε συνέχεια φωτογραφίες για το καλό της χώρας». Η Νταϊάνα του απαντά πως της αρέσει να κάνει πράγματα συνηθισμένα και απλά: «Οτιδήποτε είναι αληθινό».

«Σε αυτό το σπίτι δεν υπάρχει μέλλον. Το παρελθόν και το παρόν είναι το ίδιο πράγμα».

Η Κρίστεν Στιούαρτ και ο Τζακ Φάρδινγκ «ζωντανεύουν» τη δύσκολη συμβίωση των δύο η οποία έφτασε στο τέλος τη Νταϊάνα να αναρωτιέται εάν «θα τη σκοτώσουν».

Αυτή είναι η ερώτηση με την οποία κλείνει το trailer, καθηλώνοντας το κοινό.

Η ταινία τοποθετείται χρονικά στα Χριστούγεννα του 1991, όταν η Νταϊάνα πέρασε ένα πολύ δύσκολο τριήμερο με τη βασιλική οικογένεια. Ήταν η στιγμή που συνειδητοποίησε ότι ο γάμος της δεν έχει μέλλον και ήρθε ώρα να τελειώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ