ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπίλι Άιλις: «Έβλεπα πορνό από τα 11 - Κατέστρεψε τον εγκέφαλό μου»

Μπίλι Άιλις: «Έβλεπα πορνό από τα 11 - Κατέστρεψε τον εγκέφαλό μου»
ΑP Photo

Η Μπίλι Άιλις, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν και ανάμεσα στα άλλα έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη.

Η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι άρχισε να παρακολουθεί πορνό όταν ήταν μόλις 11 ετών και είπε ότι αυτό «πραγματικά κατέστρεψε» τον εγκέφαλό της.

«Ως γυναίκα, νομίζω πως το πορνό είναι ντροπή» είπε η Άιλις στον Στερν. «Παλαιότερα έβλεπα πολύ πορνό για να είμαι ειλικρινής. Άρχισα να βλέπω πορνό όταν ήμουν μόλις 11 χρονών. Πιστεύω ότι πραγματικά κατέστρεψε τον εγκέφαλό μου και νιώθω απίστευτα συντετριμμένη που εκτέθηκα σε τόσο πορνό».

Η τραγουδίστρια είπε ότι η παρακολούθηση πορνό επηρέασε αρνητικά τις πρώτες της σεξουαλικές εμπειρίες. «Τις πρώτες φορές που έκανα σεξ, δεν έλεγα όχι σε πράγματα που δεν ήταν καλά. Ήταν επειδή νόμιζα ότι αυτό υποτίθεται πως ήθελα. Είμαι τόσο θυμωμένη που το πορνό αγαπιέται τόσο πολύ και είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου που σκέφτηκα ότι ήταν εντάξει».

Η Άιλις παραδέχτηκε ότι ακόμα βλέπει εφιάλτες και δεν κοιμάται καλά λόγω των σκληρών πορνό που είχε παρακολουθήσει στο παρελθόν, τα οποία περιλάμβαναν σκηνές BDSM.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Άιλις επέκρινε το πορνό επειδή δημιουργεί, όπως είπε, μη ρεαλιστικές προσδοκίες. «Ο τρόπος που παρουσιάζεται το γυναικείο σώμα είναι ηλίθιος. Τα γυναικεία σώματα δεν είναι έτσι».

Η Άιλις, παρότι αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, είπε σχετικά με τους συντρόφους της: «Δεν είμαι μανιακή με τα ραντεβού. Δεν φλερτάρω διαρκώς. Είναι πραγματικά δύσκολο να γνωρίζεις άλλους όταν ο κόσμος σε ξέρει και φοβάται όταν σε συναντά», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ