ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ θεωρεί ότι οι ταινίες Τζέιμς Μποντ δεν είναι για προβολή σε κινητά τηλέφωνα

Ο Ντάνιελ Κρεγκ θεωρεί ότι οι ταινίες Τζέιμς Μποντ δεν είναι για προβολή σε κινητά τηλέφωνα
Απογοητευμένος ο Ντάνιελ Κρεγκ με την εξαγορά των ταινιών του από την Αmazon AP Photo

Τον Σεπτέμβριο, η Amazon αγόρασε το Metro-Goldwyn-Mayer, το στούντιο που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή των ταινιών Τζέιμς Μποντ, έναντι 8,45 δισ. δολαρίων. 

Ως μέρος της συμφωνίας, ο τεχνολογικός όμιλος έχει πλέον τη συνιδιοκτησία του franchise, με αναφορές νωρίτερα αυτόν τον μήνα (μέσω της Sun) να υποδηλώνουν ότι η Amazon θέλει να προχωρήσει στην παραγωγή σειράς με βάση τον πράκτορα 007 τύπου Marvel για streaming.

Ωστόσο, τα κινηματογραφικά στελέχη στην Eon Productions, που κατέχουν τα δικαιώματα του 007, λέγεται ότι είναι κατά των αλλαγών.

Μιλώντας στη Sun, ο Κρεγκ, ο οποίος εμφανίστηκε τελευταία φορά ως θρυλικός κατάσκοπος στην ταινία «No Time to Die» εξέφρασε διαφωνία στα σχέδια τονίζοντας ότι ο Τζέιμς Μποντ δεν μπορεί να παρακολουθείται σε κινητά τηλέφωνα.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ υποστήριξε ότι οι ταινίες του Μποντ είναι για τον κινηματογράφο.

«Δεν φαίνονται τόσο καλά στο τηλέφωνο. Φαίνονται υπέροχα σε μια οθόνη Imax. Και είναι οικογενειακές εκδηλώσεις. Κάνουν την οικογένεια να βγαίνει έξω. Εφ' όσον υπάρχουν τέτοιες ταινίες που αποτελούν γεγονός, τότε ο κινηματογράφος έχει την ευκαιρία να επιβιώσει» υπογράμμισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ