ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζο Μπάιντεν είναι «μεγάλος φαν» της Μπίλι Άιλις και ενθουσιάστηκε με τη συνάντησή τους

Ο Τζο Μπάιντεν είναι «μεγάλος φαν» της Μπίλι Άιλις και ενθουσιάστηκε με τη συνάντησή τους

«Όταν άκουσα ότι οι φίλοι μου, η Μπίλι και ο Φινέας θα βρίσκονται στην πόλη (σ.σ. Ουάσινγκτον) για μια συναυλία, ήξερα ότι έπρεπε να τους καλέσω στο Λευκό Οίκο», έγραψε ο Τζο Μπάιντεν στο Twitter, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία από τη συνάντησή του με την τραγουδίστρια και τον αδελφό της.

«Είναι υπέροχο που σας βλέπω και χαίρομαι που θα γνωρίσετε και τον Κομάντερ», είπε στα δύο αδέλφια ο Μπάιντεν, αναφερόμενος στον καινούργιο σκύλο του.

Η οικογένεια Μπάιντεν είναι «μεγάλοι φαν» της Μπίλι Άιλις και του Φινέα εδώ και πολύ καιρό, είπε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, πράγμα καθόλου απίθανο, παρότι την τραγουδίστρια και τον POTUS χωρίζουν κάμποσες γενιές.

Μαζί με τη Μπίλι και τον Φινέας, ο οποίος είναι συνθέτης και έχει γράψει πολλά από τα τραγούδια της Μπίλι, ήταν και οι γονείς τους, Μάγκι και Πάτρικ. Η συνάντηση έγινε μετά τη συναυλία της Μπίλι στο Capital One της Ουάσινγκτον.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Φυσικά ο Τζο Μπάιντεν πέρα από τη μουσική της Άιλις εκτιμά αφάνταστα και το γεγονός ότι τόσο εκείνη όσο και ο αδελφός της τον στήριξαν πολύ και ενεργά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Η Μπίλι τραγούδησε και στο διαδικτυακό Συνέδριο των Δημοκρατικών τον Αύγουστο του 2020, στο οποίο ερμήνευσε για πρώτη φορά το τραγούδι της «My Future».

Στο ίδιο event η Άιλις δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα χειρότερα λόγια για τον Τραμπ, λέγοντας «καταστρέφει τη χώρα μας και όλα αυτά για τα οποία νοιαζόμαστε».

«Χρειαζόμαστε ηγέτες που να μπορούν να φέρουν λύσεις για προβλήματα όπως η κλιματική αλλαγή και η πανδημία και όχι να τα αρνούνται. Ηγέτες που να παλέψουν ενάντια στο συστημικό ρατσιμό και τις ανισότητες. Κι αυτό αρχίζει με το να ψηφίσουμε εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ και υπέρ του Τζο Μπάιντεν», είχε πει.

Η επίσκεψη των Μπίλι και Φινέας Άιλις στον Αμερικανό Πρόεδρο πραγματοποιήθηκε μόλις μία ημέρα αφότου οι δυο τους έλαβαν υποψηφιότητα για Όσκαρ για το θεματικό τραγούδι για την ταινία Τζέιμς Μποντ «No Time to Die».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ