ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«And Just Like That»: Το revival του Sex and the City θα έχει και δεύτερη σεζόν

«And Just Like That»: Το revival του Sex and the City θα έχει και δεύτερη σεζόν
ΗΒΟ

Το φινάλε της πρώτης σεζόν της σειράς «And Just Like That» άφησε πολλά ανοιχτά ζητήματα, προϊδεάζοντας γι αυτό που πράγματι θα συμβεί: Έναν δεύτερο κύκλο.

Το νέο podcast της Κάρι Μπράντσο, με τον αναμενόμενο τίτλο «Sex and the City», καθώς και ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον για εκείνη δεν θα μπορούσαν να μείνουν «στον σέρα». Το ΗΒΟ ανακοίνωσε και απίσημα ότι όλα αυτά θα απαντηθούν στα νέα επεισόδια της σειράς και ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο ανοίγει επίσημα με την ανανέωσή της για δεύτερη σεζόν.

Ο σκηνοθέτης της, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που λέω περισσότερες ιστορίες για αυτούς τους ζωντανούς, τολμηρούς χαρακτήρες - που παίζονται από αυτούς τους ισχυρούς, καταπληκτικούς ηθοποιούς. Το γεγονός είναι ότι είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Και κάπως έτσι η σεξουαλική μας ζωή επέστρεψε».

https://www.instagram.com/p/CbasR_ms-YS

Η Sarah Aubrey, επικεφαλής του πρωτότυπου περιεχομένου του HBO Max, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι από την πολιτιστική συζήτηση που δημιουργήθηκε από αυτούς τους χαρακτήρες και τις ιστορίες τους, σε έναν κόσμο που ήδη γνωρίζουμε και αγαπάμε τόσο πολύ. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που έχουν κάνει ο Michael Patrick King και οι υπέροχοι συγγραφείς, παραγωγοί, καστ και συνεργείο μας για να μεταφέρουν αυτές τις ιστορίες στην οθόνη. Ανυπομονούμε να δουν οι θαυμαστές τι μας επιφυλάσσει η 2η σεζόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ