ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Έρχεται Πόλεμος»: Η τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» αρχίζει και έχει trailer

«Έρχεται Πόλεμος»: Η τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» αρχίζει και έχει trailer

Η τέταρτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Stranger Things», θα είναι σαν δύο σεζόν, αφού θα χωριστεί σε δύο μέρη.

Το πρώτο μέρος να κυκλοφορεί στις 27 Μαΐου και το δεύτερο την 1η Ιουλίου 2022, επιτρέποντας στην αφήγηση να πάει σε διαφορετικές κατευθύνσεις προτού όλες αυτές συναντηθούν για να πουν μια συναρπαστική και τρελή ιστορία που περιλαμβάνει φαντάσματα και ταξίδι στο χρόνο.

Αυτό τουλάχιστον λένε οι δημιουργοί της και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δείγματα της σειράς δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τους πιστέψουμε. Οι ίδιοι υπόσχονται ότι θα είναι η μεγαλύτερη σεζόν από όσες έχουμε δει.

Η σειρά, για όσους αναρωτιούνται «μέχρι που θα το πάει» θα ολοκληρωθεί με την πέμπτη σεζόν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και το τέλος του franchise. «Υπάρχουν ακόμα πολλές ακόμα συναρπαστικές ιστορίες να πούμε στον κόσμο του “Stranger Things”. νέα μυστήρια, νέες περιπέτειες, νέοι ήρωες.

Αλλά πρώτα, ελπίζουμε να μείνετε μαζί μας καθώς τελειώνουμε αυτή την ιστορία ενός ισχυρού κοριτσιού που ονομάζεται Iλέβεν και των γενναίων φίλων της, ενός κατεστραμμένου αρχηγού της αστυνομίας και μιας άγριας μαμάς, μιας μικρής πόλης που ονομάζεται Χόκινς και μιας εναλλακτικής διάστασης γνωστής μόνο ως Upside Down», είχαν πει πριν λίγο καιρό τα αδέρφια Ντάφερ.

Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, κηρύσσεται και επίσημα ο πόλεμος με το Upside Down.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ