ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο ασταμάτητος Τομ Κρουζ: «Αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά - Ζω ένα όνειρο»

Ο ασταμάτητος Τομ Κρουζ: «Αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά - Ζω ένα όνειρο»
ΑP Photo

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται πώς καταφέρνει ο Τομ Κρουζ να γυρίζει τόσες και τόσο απαιτητικές ταινίες τη μια μετά την άλλη. Ο ίδιος το λέει ξεκάθαρα: Δεν σταματάει ποτέ, δεν έχει ανάγκη να «πάρει ρεπό», διότι η καριέρα του σημαίνει ότι συνεχώς «ζει το όνειρο».

Ο ηθοποιός προωθεί αυτήν την περίοδο την τελευταία του ταινία «Top Gun: Maverick», τη συνέχεια της κλασικής ταινίας δράσης του Τόνις Σκοτ του 1986, στην οποία επαναλαμβάνει το ρόλο του ως πιλότος μαχητικού, υποσμηναγός Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ. Ο Τομ Κρουζ είναι επίσης παραγωγός της ταινίας, που αναμένεται να σπάσει τα ταμεία παγκοσμίως.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Κρουζ είπε ότι η δραστήρια καριέρα του σημαίνει ότι δεν παίρνει καθόλου ρεπό, αλλά δεν τον πειράζει να είναι τόσο απασχολημένος επειδή όταν εργάζεται «ζει το όνειρο».

«Αυτή είναι μια μέρα άδειας για μένα, επειδή δεν κάνω γυρίσματα», είπε ο Κρουζ στο περιοδικό Bella όταν ρωτήθηκε τι του αρέσει να κάνει όταν έχει ρεπό. «Απλά χαλαρώνω τώρα. Δεν έχω ακριβώς ρεπό».

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Κοιτάξτε, είμαι τυχερός, είμαι πολύ τυχερός. Έχω περάσει τη ζωή μου σε πλατό ταινιών και ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο, αυτό που πάντα ήθελα να κάνω. Άρα αυτό δεν είναι εργασία - ζω το όνειρο».

Ο Κρουζ αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι πριν γίνει διάσημος ήθελε να γίνει είτε πιλότος, είτε ηθοποιός.

Συγκεκριμένα σε άλλη συνέντευξη είπε ότι πάντα ονειρευόταν να γίνει πιλότος ή ηθοποιός μεγαλώνοντας, και όταν μπόρεσε να συνδυάσει και τις δύο καριέρες στην πρώτη ταινία «Top Gun», ήταν μια στιγμή που του άλλαξε τη ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ