ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κέιτ Μος θα κληθεί ως μάρτυρας στη δίκη Ντεπ - Χερντ: Τι αναμένεται να καταθέσει

Η Κέιτ Μος θα κληθεί ως μάρτυρας στη δίκη Ντεπ - Χερντ: Τι αναμένεται να καταθέσει
Ο Τζόνι Ντεπ και η Κέιτ Μος το 1994, την εποχή που ήταν ζευγάρι ΑP Photo

Ένα νέο μάρτυρα υπεράσπισης πρόκειται να καλέσει εντός της εβδομάδας ο Τζόνι Ντεπ στην πολύκροτη δίκη του με την Άμπερ Χερντ: Την πρώην σύντροφό του, Κέιτ Μος.

Το όνομα του μοντέλου δεν βρισκόταν στη λίστα των μαρτύρων και προστέθηκε μετά από αναφορά του ονόματός της από την Άμπερ Χερντ.

Την περασμένη εβδομάδα, η Άμπερ Χερντ στην κατάθεσή της, προκειμένου να πείσει για τον βίαιο χαρακτήρα του Τζόνι Ντεπ ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη τον Μάρτιο του 2015. Τότε η ηθοποιός γρονθοκόπησε τον Τζόνι Ντεπ στο πρόσωπο, φοβούμενη ότι θα έσπρωχνε την αδελφή της, Γουίτνεϊ Χενρίκεζ, από μια σκάλα.

Η Άμπερ Χερντ είπε ότι η σκηνή τής θύμισε ένα φημολογούμενο περιστατικό μεταξύ της Κέιτ Μος και του Τζόνι Ντεπ. «Η Γουίτνεϊ ήταν με την πλάτη στη σκάλα και ο Τζόνι την κουνούσε», κατέθεσε η Χερντ. «Δεν δίστασα, δεν περίμενα, απλά στο μυαλό μου εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα την Κέιτ Μος και τις σκάλες. Και τον χτύπησα».

Στο άκουσμα αυτής της φράσης, ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Μπέντζαμιν Τσου, σήκωσε θριαμβευτικά τη γροθιά του στον αέρα στην αίθουσα του δικαστηρίου, καθώς πλέον άνοιγε ο δρόμος για την κλήτευση της Μος.

Η αναφορά της Άμπερ Χερντ στην Κέιτ Μος δίνει στη νομική ομάδα του πρώην συζύγου της την ευκαιρία να διαλύσει τη φήμη ότι έσπρωξε το διάσημο μοντέλο από μια σκάλα, όταν οι δυο τους ήταν ζευγάρι τη δεκαετία του 1990.

Τι αναμένεται να καταθέσει στο δικαστήριο η Κέιτ Μος

Η κατάθεση της Κέιτ Μος αναμένεται να καταρρίψει τον ισχυρισμό της Άμπερ Χερντ ότι ο Τζόνι Ντεπ την έσπρωξε κάποτε στις σκάλες.

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στη «New York Post», η Βρετανίδα θα καταθέσει μέσω βιντεοκλήσης από το Λονδίνο και θα αφηγηθεί ένα περιστατικό κατά το οποίο «κατέβαινε κάποιες σκάλες στη Τζαμάικα, φορούσε σαγιονάρες και γλίστρησε στα τελευταία δύο σκαλιά. Ο Τζόνι την έπιασε, την πήρε αγκαλιά και τη φρόντισε μετά το περιστατικό αυτό».

Η νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ είχε συνομιλίες με την Κέιτ Μος την περασμένη εβδομάδα. Το διάσημο μοντέλο, που είχε σχέση με τον Τζόνι Ντεπ από το 1994 έως το 1997, αναμένεται επίσης να καταθέσει ότι ο ηθοποιός δεν την κακομεταχειρίστηκε ποτέ και πως παραμένουν στενοί φίλοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ