ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Άλεκ Μπόλντουιν θα πάρει συνέντευξη από το Γούντι Άλεν - Live στο Instagram

Ο Άλεκ Μπόλντουιν θα πάρει συνέντευξη από το Γούντι Άλεν - Live στο Instagram
Ο Άλεκ Μπόλντουιν ανακοίνωσε ότι θα πάρει συνέντευξη από τον αμφιλεγόμενο σκηνοθέτη Γούντι Άλεν AP Photo/AP Photo

Ο Άλεκ Μπόλντουιν ανακοίνωσε ότι θα πάρει συνέντευξη από τον αμφιλεγόμενο σκηνοθέτη Γούντι Άλεν.

Ο σταρ του Χόλιγουντ μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή και σε αυτήν ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιούσε μια συνέντευξη στο Instagram Live με τον Άλεν, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση πό την υιοθετημένη κόρη του, Ντίλαν Φάροου.

Προλαμβάνοντας την όποια κριτική μπορεί να προκληθεί από αυτήν του την κίνηση, ο Μπόλντουιν έγραψε στη λεζάντα: «Επιτρέψτε μου να το προλογίσω δηλώνοντας ότι έχω ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για τις κρίσεις καθενός».

https://www.instagram.com/p/CfSM-2FPqaM

Ο 64χρονος ηθοποιός συνέχισε: «Προφανώς είμαι κάποιος που έχει τις δικές μου πεποιθήσεις και δεν θα μπορούσαν να με ενδιαφέρουν λιγότερο οι εικασίες κανενός άλλου. Εάν πιστεύετε ότι μια δίκη πρέπει να διεξαχθεί μέσω ενός ντοκιμαντέρ του HBO, αυτό είναι πρόβκημά σας». Ο Μπόλντουιν αναφερόταν στο «Allen v Farrow», ένα ντοκιμαντέρ σε τέσσερα μέρη του HBO, που εξερευνούσε τη σχέση του σκηνοθέτη με την ηθοποιό Μία Φάροου και τους ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση από την υιοθετημένη κόρη τους Ντίλαν Φάροου το 1992. Ο Άλεν έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ότι κακοποίησε την Ντίλαν και δεν έχει κατηγορηθεί ποινικά. Έχει υποστηρίξει ότι η «περιφρονημένη» Φάροου δηλητηρίασε ψυχικά την Ντύλαν προκειμένου να τον κατηγορήσει, ως αντίποινα για τη σχέση του με την υιοθετημένη κόρη της, Σουν-Γι Πρέβιν.

Ο Μπόλντουιν έχει συνεργαστεί με τον Άλεν σε μια σειρά από ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των «To Rome with Love», «Alice» και «Blue Jasmine». Επανέλαβε την υποστήριξή του στον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη στο βίντεο του στο Instagram, λέγοντας: «Σ 'αγαπώ. Γούντι. Instagram, είμαι με τον Γούντι, Τρίτη, 10.30. Να είστε εκεί».

Ο Μπόλντουιν ενεπλάκη σε μια δική του διαμάχη τον περασμένο Οκτώβριο όταν πυροβόλησε με ένα όπλο και σκότωσε την κινηματογραφίστρια Χάλινα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας Γουέστερν «Rust» στο Νέο Μεξικό. Η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη. Η οικογένεια του Χάτσινς υπέβαλε μήνυση εναντίον του Μπόλντουιν, του συνεργείου και της εταιρείας παραγωγής του «Rust» τον Φεβρουάριο.

Alec Baldwin says he's going to interview Woody Allen on Instagram Live, Toyin Owoseje, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ