ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«House of the Dragon»: Ένα τρίλεπτο trailer μάς προετοιμάζει για την επιστροφή στο Γουέστερος

«House of the Dragon»: Ένα τρίλεπτο trailer μάς προετοιμάζει για την επιστροφή στο Γουέστερος
ΗΒΟ

Ακριβώς ένας μήνας μένει έως την επιστροφή μας στο Γουέστερος με τη νέα spin off σειρά του «Game of Thrones», η οποία έχει τίτλο «House of the Dragon». Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer της σειράς, το οποίο έχει διάρκεια σχεδόν τριών λεπτών.

Το trailer έρχεται λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία και του επίσημου trailer του «The Lord of the Rings: The Rings of Power», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα δυο εβδομάδες μετά. Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού στο «House of the Dragon» λέει ότι θέλει και οι δυο σειρές να πετύχουν, αλλά θέλει η δική του να πετύχει περισσότερο.

Η σειρά «House of the Dragon», η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, θα εξελίσσεται 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του «Game of Thrones», θα επικεντρώνεται στην δυναστεία των Ταργκάριεν και θα εξιστορεί όλα τα πισώπλατα μαχαιρώματα, τις πολιτικές διαμάχες αλλά και τις αρπαγές εξουσίας που πυροδοτήσαν τον εμφύλιο πόλεμο μέσα σε αυτή την οικογένεια.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Έμα Ντ' Αρσι (Πριγκίπισσα Ρενίρα Ταργκάριεν), Ματ Σμιθ (Πρίγκιπας Ντέμον Ταργκάριεν), Ολίβια Κουκ (Αλισεντ Χαϊτάουερ), Ρις Ίφανς και Στιβ Τουσέντ (Λορδος Κόρλις Βελάριον - Sea Snake). Στη σειρά παίζουν ακόμη οι Πάντι Κονσιντάιν (Βασιλιάς Βίσερις Ταργκάριεν), Φαμπιέν Φρανκέλ, Ιβ Μπεστ, Σονόγια Μιζούνο.

Το «House of the Dragon» θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ