ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Χάρι: Σάρωσε στην τηλεθέαση - 4,5 εκατ. τηλεθεατές είδαν την συνέντευξη στο ITV

Πρίγκιπας Χάρι: Σάρωσε στην τηλεθέαση - 4,5 εκατ. τηλεθεατές είδαν την συνέντευξη στο ITV
Το ποσοστό είναι υψηλό, αλλά όχι τόσο όσο όταν έδωσε συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ AP Photo/Richard Harbaugh

Άλλη μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο πρίγκιπας Χάρι, το βράδυ της Κυριακής (8/1) , και κυριολεκτικά «έσπασε» στην τηλεθέαση, καθώς την παρακολούθησαν 4,1 εκατομμύρια τηλεθεατές στην Βρετανία.

Ωστόσο, το ποσοστό ήταν χαμηλό αν το συγκρίνει κανείς με την συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Σύμφωνα με στοιχεία της Εταιρείας Μέτρησης Ακροαματικότητας «Barb» η υψηλότερη τηλεθέαση της συνέντευξης έφτασε στα 4,5 εκατ. τηλεθεατές.

Η συνέντευξη της Όπρα, η οποία προβλήθηκε επίσης από το ITV και είχε μεταδοθεί ταυτόχρονα από το CBS, είχε βάλει κυριολεκτικά φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης.

Την είχαν παρακολουθήσει 11,1 εκατ. άτομα το 2021, με αποτέλεσμα να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές του Ηνωμένου Βασιλείου εκείνης της χρονιάς.

Με τη σειρά του το ντοκιμαντέρ της Netflix Inc «Χάρι και Μέγκαν» που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο έγινε η πιο δημοφιλής εκπομπή της πλατφόρμας στο Ηνωμένο Βασίλειο και παραμένει στο παγκόσμιο top 10 με 22,5 εκατ. ώρες παρακολούθησης.

Ο Χάρι θα εμφανιστεί άλλες δύο φορές στην αμερικανική τηλεόραση, το βράδυ της Δευτέρας στο «The Late Show» και στο «Good Morning America», πριν την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Spare» που αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο σε 16 γλώσσες σύμφωνα με το Deadline.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ