ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ λατρεύει την ταινία «Ο Όλυμπος Έπεσε»

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ λατρεύει την ταινία «Ο Όλυμπος Έπεσε»
«Η ταινία έχει πολλά στοιχεία μέσα της. Είναι ένα δράμα, είναι μια ταινία δράσης, υπάρχουν στοιχεία επιβίωσης, είναι μια ταινία καταστροφής» είπε ο Μπάτλερ AP Photo

O Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Jr.) είναι προφανώς μεγάλος θαυμαστής της ταινίας δράσης «Ο Όλυμπος Έπεσε», του 2013 και εξέφρασε τον θαυμασμό του αυτόν προς τον πρωταγωνιστή της ταινίας Τζέραρντ Μπάτλερ.

«Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μου έγραψε το ωραιότερο email μετά το "Ο Όλυμπος έπεσε"», είπε πρόσφατα ο Μπάτλερ στο Uproxx. «Έγραψε: "Χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες ταινίες". Αυτές είναι οι ταινίες, όταν ήμουν στη Νέα Υόρκη ως παιδί, για τις οποίες οι άνθρωποι φώναζαν προς την οθόνη και πετούσαν πράγματα και έλεγαν: "Όχι!" και χειροκροτούσαν και επευφημούσαν… Είναι διασκεδαστικές. Υπάρχουν λόγοι που επιβίωσαν. Υπάρχουν λόγοι που το κοινό βγαίνει έξω. Είναι όπως το λες, είναι μια αναδρομή στις ταινίες της δεκαετίας του 1990 όπου λες "Έλα τώρα!"».

Ο Μπάτλερ είπε ότι η τελευταία του ταινίας δράστης, το «Plane», έχει παρόμοια ατμόσφαιρα με το franchise «Has Fallen» που αγαπά τόσο πολύ ο Ντάουνι Τζούνιορ. Στο «Plane», ο Μπάτλερ πρωταγωνιστεί ως πιλότος που πρέπει να προστατεύσει τους επιβάτες του όταν το αεροσκάφος κάνει αναγκαστική προσγείωση εξαιτίας βλάβης σε μια απομακρυσμένη περιοχή στις Φιλιππίνες που κυβερνάται από παραστρατιωτικούς.

«Η ταινία έχει πολλά στοιχεία μέσα της. Είναι ένα δράμα, είναι μια ταινία δράσης, υπάρχουν στοιχεία επιβίωσης, είναι μια ταινία καταστροφής» είπε ο Μπάτλερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ