ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Netflix: Ντρου Μπάριμορ και Σαβάνα Γκάθρι ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη νέα σειρά, Princess Power

Netflix: Ντρου Μπάριμορ και Σαβάνα Γκάθρι ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη νέα σειρά, Princess Power
H Μπάριμορ δήλωσε ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχει στην παραγωγή μίας σειράς που υμνεί τη δύναμη των κοριτσιών AP/Christopher Smith & AP/Evan Agostini

Είναι γεγονός, πως τόσο η ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ, τόσο και η δημοσιογράφος Σαβάνα Γκάθρι, ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί στη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix «Princess Power».

Η σειρά βασίζεται και είναι εμπνευσμένη από το παιδικό βιβλίο της Γκάρθι «Princesses Wear Pants» από τη σειρά των μπεστ σέλερ των New York Times, και ακολουθεί τις πριγκίπισσες τεσσάρων μεγάλων βασιλείων φρούτων.

Kira Kiwi, Beatrice «Bea» Blueberry, Rita Raspberry και Penelope «Penny» Pineapple, είναθ οι πριγκίπισσες οι οποίες ενώνονται, γεφυρώνοντας τις όποιες διαφορές τους, με σκοπό να κάνουν τον κόσμο καλύτερο.

«Όταν η Άλισον Όπενχαϊμ και εγώ γράψαμε το βιβλίο «Princesses Wear Pants», η ιστορία που θέλαμε να πούμε αφορούσε τη δύναμη των κοριτσιών, το να μένει κανείς πιστός στον εαυτό του, ενώ ολοκληρώνει τη δουλειά του», δήλωσε η Γκάθρι.

Από την πλευρά της η Μπάριμορ δήλωσε ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχει στην παραγωγή μίας σειράς που υμνεί τη δύναμη των κοριτσιών, την αυτοέκφραση και την ικανότητα των παιδιών να κάνουν τη διαφορά στις οικογένειες.

«Από όλους τους ρόλους που έχω παίξει στη ζωή μου και όσο έχω ζήσει, ξέρω απόλυτα ότι το να είμαι γονιός είναι η πιο σημαντική δουλειά που είχα ποτέ» είπε η Μπάριμορ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ