ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Hollywood Walk of Fame: Οι Jonas Brothers απέκτησαν το δικό τους αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας»

Hollywood Walk of Fame: Οι Jonas Brothers απέκτησαν το δικό τους αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας»
Οι Jonas Brothers πορεύονται μουσικά μαζί εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, και ξεκίνησαν τη μπάντα τους το 2005 AP/Jordan Strauss

Το δικό τους πολυπόθητο -για πολλούς- αστέρι απέκτησαν στην «Λεωφόρο της Δόξας» ή αλλιώς στο Hollywood Walk of Fame, το παγκοσμίου φήμης μουσικό συγκρότημα Jonas Brothers.

https://www.instagram.com/p/CoGK_Y8gBrr

Ο Νικ, ο Τζο και ο Κέβιν Τζόνας τιμήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας τελετής στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ για την καριέρα τους ως μουσικοί.

Oι τρεις μουσικοί, πήραν το μικρόφωνο για να ευχαριστήσουν τους γονείς, τους φίλους και τους θαυμαστές τους για την επιτυχία τους όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαρίστησαν και τις συζύγους τους, Πριγιάνκα Τσόπρα, Σόφι Τέρνερ και Ντανιέλ Τζόνας, αντίστοιχα.

Oι τρεις μουσικοί, πήραν το μικρόφωνο για να ευχαριστήσουν τους γονείς, τους φίλους και τους θαυμαστές τους για την επιτυχία τους όλα αυτά τα χρόνιαAP/Jordan Strauss

«Ντανιέλ, όμορφη γυναίκα μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό χωρίς εσένα», είπε ο Κέβιν Τζόνας. «Η υποστήριξή σου τα τελευταία 15 χρόνια με έφτασε εδώ... σε ευχαριστώ για όλα».

Αναφερόμενος στα δύο του παιδιά, πρόσθεσε: «Αλένα, Βαλεντίνα, αυτή είναι μια πολύ ωραία στιγμή. Αυτό είναι ωραίο, αλλά εσείς οι δύο είστε τα πιο λαμπερά αστέρια μου».

Ο Τζο Τζόνας πήρε το μικρόφωνο στη συνέχεια και ευχαρίστησε την Τέρνερ, αποκαλώντας την «σύντροφό του στο έγκλημα», ενώ απευθύνθηκε και στα δύο παιδιά τους που δεν ήταν εκεί. «Ο μπαμπάς σας αγαπάει μέχρι το φεγγάρι και πίσω», είπε.

Στη συνέχεια, ο Νικ Τζόνας ευχαρίστησε τη σύζυγό του Τσόπρα για την υποστήριξή της όλα αυτά τα χρόνια.

«Είσαι η ήρεμη και η τρελή, ο βράχος στην καταιγίδα και μου αρέσει να είμαι παντρεμένος μαζί σου», είπε. «Είναι το μεγαλύτερο δώρο. Μου αρέσει που έχουμε κάνει μαζί παιδιά».

https://www.instagram.com/p/CoD-VsurIjY

Οι Jonas Brothers πορεύονται μουσικά μαζί εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες. Ξεκίνησαν τη μπάντα τους το 2005 και έγιναν διάσημοι με τα άλμπουμ τους «It's About Time» το 2006, «Jonas Brothers» το 2007 και «A Little Bit Longer» το 2008. Επίσης είχαν τη σειρά «Jonas» στο Disney Channel το 2009, και πρωταγωνίστησαν στη σειρά ταινιών «Camp Rock», του ίδιου δικτύου.

Μετά το άλμπουμ τους, «Lines, Vines and Trying Times» το 2009, τα αδέρφια ακολούθησαν χωριστούς δρόμους κάνοντας σόλο καριέρα.

Το γκρουπ επέστρεψε το 2019 με το σινγκλ τους «Sucker», το οποίο έγινε τριπλά πλατινένιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ