ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Πιο ευτυχισμένη από ποτέ» η Billie Eilish - «Βγήκε» από όλα τα social

«Πιο ευτυχισμένη από ποτέ» η Billie Eilish - «Βγήκε» από όλα τα social
Η ποπ σταρ εξήγησε πως αυτό που την «φρικάρει» στο διαδίκτυο «είναι πόσο ευκολόπιστη σε κάνει» AP/ Allison Dinner

«Πιο ευτυχισμένη από ποτέ» δηλώνει η Billie Eilish, έπειτα από την απόφασή της να διαγράψει όλες τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης από το κινητό της.

Η ποπ σταρ, μίλησε στον Κόναν Ο' Μπράιεν στο podcast του «Conan O'Brien Needs A Friend» και εξήγησε πως αυτό που την «φρικάρει» στο διαδίκτυο «είναι πόσο ευκολόπιστη σε κάνει».

«Ό,τι διαβάζω στο διαδίκτυο το πιστεύω. Εγώ! Και το ξέρω ότι είναι ανόητο και δεν πρέπει να το κάνω γιατί έχω αποδείξεις ότι δεν είναι όλα αλήθεια. Σχεδόν τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Είναι, σαν μικρά πράγματα, μικρά αθώα ψέματα, που πάνε πάνω από το κεφάλι όλων, αλλά όλοι τα πιστεύουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ως παράδειγμα, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι παρακολουθούσε ένα βίντεο με τον φίλο της Τζέσι Ράδερφορντ, όπου εμφανίζονταν κάποιος, τον οποίο δεν γνωρίζει προσωπικά και μιλούσε απαξιωτικά γι αυτήν.

«Έλεγε ότι "η Μπίλι Άιλις είναι ένας φρικτός άνθρωπος". Και μετά εξηγούσε το γιατί. Το άτομο φαινόταν σαν να ξέρει και έλεγε όλα αυτά τα πράγματα. Είναι απλά μια τόσο τρελή πραγματικότητα στην οποία ζω. Είναι σαν, "Αυτό είναι το πρόσωπό μου. Αυτό είναι το όνομά μου. Αυτό είμαι εγώ. Ω, ενδιαφέρον. Εντάξει. Καλώς"».

Η Άιλις είπε ακόμα ότι διέγραψε όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης από την τηλεφωνική της συσκευή, ενώ παραδέχτηκε ότι «μεγάλωσε στην τέλεια εποχή ανάπτυξης του Διαδικτύου» -χωρίς να είναι όπως είπε «μωρό του iPad»- το είδε να μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο καθώς μεγάλωνε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ