ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πότε κυκλοφορεί η νέα ταινία του Ντι Κάπριο, με «υπογραφή» Σκορτσέζε

Πότε κυκλοφορεί η νέα ταινία του Ντι Κάπριο, με «υπογραφή» Σκορτσέζε
O Ντι Κάπριο AP Photo

Η ταινία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Μάρτιν Σκορτσέζε είναι βασισμένη στο ομότιτλο μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Γκραν (David Grann), εκτυλίσσεται στη δεκαετία του 1920 στην Οκλαχόμα και αφηγείται τις δολοφονίες μελών της Ινδιάνικης φυλής Όσατζ, όταν ανακαλύφθηκαν τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου στην γη τους.

Η Paramount Pictures έχει αναλάβει την διανομή της ταινίας η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αίθουσες σε περιορισμένη κυκλοφορία στις 6 Οκτωβρίου και σε ευρεία διανομή στις 20 του ίδιου μήνα. Στην συνέχεια το «Killers of the Flower Moon» θα κάνει πρεμιέρα και μέσα από την streaming υπηρεσία του Apple TV+.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Λεονάρντο Ντι Κάπριο από τη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε

Τα γυρίσματα της ταινίας άρχισαν στις 19 Απριλίου 2021, μετά από καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας και αναμένεται να διαρκέσουν 7 μήνες. Μια πρώτη γεύση παίρνουμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος ο Ντι Κάπριο από τα σετ, μαζί με τη συμπρωταγωνίστρια του Λίλι Γκλάντστοουν, αλλά και τα σκηνικά και τον Μάρτιν Σκορσέζε επί το έργο...

«Όταν διάβασα το βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν, άρχισα αμέσως να το βλέπω -τους ανθρώπους, τις τοποθεσίες, την δράση- και ήξερα ότι έπρεπε να το μετατρέψω σε ταινία. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον Έρικ Ροθ και θα ξανασυναντηθώ με τον Λίο Ντι Κάπριο για να φέρουμε αυτήν την πραγματικά «ενοχλητική» αμερικανική ιστορία στην οθόνη», είπε σχετικά με το πρότζεκτ ο ίδιος ο Σκορσέζε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ