ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μια ακόμη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στον Κήπο του Μεγάρου

Μια ακόμη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στον Κήπο του Μεγάρου
Ο μουσικός Κωστής Μαραβέγιας Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Λόγω μεγάλης ζήτησης, προστίθεται μία ακόμη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια με την Ξένια Ντάνια στον Κήπο του Μεγάρου το Σάββατο (17/6).

Ο Κωστής Μαραβέγιας ανοίγει και φέτος το καλοκαίρι με τον τρόπο που μόνον εκείνος ξέρει τόσο καλά. Με μια γιορτή χαράς, συγκίνησης, χορού και τραγουδιού. Όλοι μαζί στο πιο όμορφο σημείο της Αθήνας. Ξάπλα στο γρασίδι, όρθιοι αγκαλιά, καλοκαίρι στην καρδιά.

Τα πρώτα πολυαναμενόμενα πάρτι του θα γίνουν σε έναν από τους αγαπημένους του χώρους, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, εκεί που για τρεις συνεχόμενες χρονιές έκανε απανωτές sold out εμφανίσεις που έχουν γίνει σημείο αναφοράς για τις επιτυχημένες, από κάθε άποψη, καλοκαιρινές συναυλίες. Εκεί που όλοι μας χορέψαμε, τραγουδήσαμε, γίναμε ένα, νιώσαμε παιδιά και γεμίσαμε την ψυχή μας χαρά και ενέργεια.

Επιστρέφει λοιπόν στον Κήπο την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουνίουη δεύτερη συναυλία στις (17/6) προστέθηκε λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης‒ στις 9 το βράδυ, για να θυμηθούμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε και πάνω από όλα να φύγουμε στο τέλος της βραδιάς πιο χαρούμενοι και πιο ανάλαφροι.

Ορμώμενος από το στούντιο και το τραγούδι «Ξεχασμένη ενηλικίωση», αλλά και από το νέο του άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα με όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του αλλά και δικά του αγαπημένα που διασκευάζει και τραγουδά, ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στον Κήπο, προσκαλώντας μας να γίνουμε όλοι μέρος μιας συναυλίας-γιορτής, γεμάτης με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, στην αγωνία και στην αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Μαζί του, η Ξένια Ντάνια. Επί σκηνής, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο, πλήκτρα), Demian Gómez (κρουστά, τύμπανα).

Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Ιουνίου | 21:00

Υπεύθυνοι ήχου | Σωτήρης Παπάκος, Ανδρέας Κουταλάς

Φωτισμοί | Φίλιππος Τρέπας

Συμπαραγωγή

MINOS EMI/UNIVERSAL – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Οι εκδηλώσεις του Κήπου πραγματοποιούνται με τη χορηγία της MOTOROIL.

Τιμή εισιτηρίου

15€ (γενική είσοδος)

Πληροφορίες

210 72 82 333

http://www.megaron.gr

https://www.facebook.com/megaron.gr

https://www.instagram.com/megaron_athens/

https://www.youtube.com/user/AthensConcertHall

https://twitter.com/MegaronAthens

ΔΗΜΟΦΙΛΗ