ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέβιν Σπέισι: Έτοιμος να επιστρέψει στην υποκριτική μόλις απαλλαγεί από τις κατηγορίες

Κέβιν Σπέισι: Έτοιμος να επιστρέψει στην υποκριτική μόλις απαλλαγεί από τις κατηγορίες
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ο Κέβιν Σπέισι δήλωσε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην υποκριτική, εάν απαλλαγεί από μια σειρά από κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο ηθοποιός πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στο Λονδίνο, στις 28 Ιουνίου για κατηγορίες που συνδέονται με περιστατικά, τα οποία φέρονται να συνέβησαν το χρονικό διάστημα 2001 - 2013. Ο ίδιος έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.

Σε νέα συνέντευξη στο Zeitmagazin ο Κέβιν Σπέισι είπε: «Είναι μια εποχή που πολλοί άνθρωποι φοβούνται πολύ ότι αν με στηρίξουν, θα "ακυρωθούν"».

«Αλλά ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που είναι έτοιμοι να με προσλάβουν μόλις απαλλαγώ από αυτές τις κατηγορίες στο Λονδίνο. Στο δευτερόλεπτο από τότε που θα συμβεί, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν» σημείωσε.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός είπε επίσης ότι αυτή τη στιγμή «αντλεί ανθεκτικότητα» από θετικές συναντήσεις με θαυμαστές στο δρόμο, αλλά επέκρινε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσθέτοντας:

«Τα μέσα ενημέρωσης έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να με μετατρέψουν σε τέρας, αλλά από τον κόσμο, δεν έχω δει τίποτα άλλο εκτός από στοργή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ