ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζον Χαμ στο «The Morning Show»

Ο Τζον Χαμ στο «The Morning Show»
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Στο δυναμικό της τηλεοπτικής σειράς «The Morning Show», η οποία θα επιστρέψει αυτό το φθινόπωρο στις οθόνες, εντάσσεται ο Τζον Χαμ (Jon Hamm).

Κατά τη διάρκεια της τρίτης σεζόν της σειράς, «το μέλλον του δικτύου τίθεται υπό αμφισβήτηση και η αφοσίωση ωθείται στο χείλος του γκρεμού όταν ένας τιτάνας της τεχνολογίας ενδιαφέρεται για το δίκτυο UBA. Δημιουργούνται απροσδόκητες συμμαχίες και όλοι αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τις βασικές τους αξίες τόσο μέσα όσο και έξω από το newsroom», σύμφωνα με την περίληψη που έδωσε στη δημοσιότητα η Apple TV+.

Η τρίτη σεζόν της σειράς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου, με τον Χαμ να υποδύεται έναν «επιχειρηματικό τιτάνα» που ονομάζεται Πολ Μαρκς και ο οποίος «βάζει στο στόχαστρό του το UΒΑ», που σημαίνει πολλές πιθανές αλλαγές για τους ανθρώπους της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των Άλεξ (Τζένιφερ Άνιστον), Μπράντλεϊ (Ρις Γουίδερσπουν) και Κόρι (Μπίλι Κράνταπ).

Μιλώντας στο «Entertainment Tonight» η Ρις Γουίδερσπουν είπε ότι η τρίτη σεζόν θα είναι «τόσο καλή». «Προφανώς προσθέσαμε τον Τζον Χαμ, κάτι που ήταν τόσο διασκεδαστικό. Έχουμε όλα αυτά τα νέα μέλη του καστ που μόλις ανέβασαν το παιχνίδι» πρόσθεσε.

Όσον αφορά την εξέλιξη της πλοκής, η Γουίδερσπουν πρόσθεσε: «Θα πω ότι υπάρχει πολύς ρομαντισμός φέτος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ