ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δείτε τον Τομ Κρουζ να τρέχει ασταμάτητα σε όλες τις «Επικίνδυνες Αποστολές» μέχρι σήμερα

Δείτε τον Τομ Κρουζ να τρέχει ασταμάτητα σε όλες τις «Επικίνδυνες Αποστολές» μέχρι σήμερα
Ο Τομ Κρουζ σε άλλη μια... μέρα στη δουλειά ως Ίθαν Χαντ (εδώ στην ταινία «Επικίνδυνη Αποστολή 3» Paramount Pictures

Σε κάθε ταινία της σειράς «Επικίνδυνη Αποστολή» από το 1996 μέχρι σήμερα, ο Τομ Κρουζ φροντίζει να κάνει όλο και πιο εντυπωσιακά, όλο και πιο επικίνδυνα stunts ως Ίθαν Χαντ, μυστικός πράκτορας της IMF. Υπάρχει όμως ένα που παραμένει σταθερό μέχρι σήμερα: το ατελείωτο τρέξιμο.

Με αφορμή την κυκλοφορία της έβδομης ταινίας στους κινηματογράφους, με τίτλο «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση – Μέρος Πρώτο» (από τις 13 Ιουλίου στην Ελλάδα), αλλά για να ευχηθεί στον Τομ Κρουζ για τα γενέθλιά του η Paramount Pictures κυκλοφόρησε ένα βίντεο με μονταρισμένες όλες τις σκηνές… τρεχάλας του Ίθαν Χαντ.

Στη νέα ταινία, ο Χαντ και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ίθαν καλείται να αποφασίσει αν μετράει κάτι παραπάνω από την ίδια την αποστολή, ακόμα και οι ζωές αυτών που αγαπά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ