ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για το ενδυματολογικό της στυλ: «Κάνω τις πιο τρελές επιλογές»

Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για το ενδυματολογικό της στυλ: «Κάνω τις πιο τρελές επιλογές»
Η ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν Vianney Le Caer/Invision/AP

Για τις ενδυματολογικές της επιλογές μίλησε η ηθοποιός, Νικόλ Κίντμαν υπερασπιζόμενη την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Vanity Fair το 2022, λέγοντας χαρακτηριστικά: «κάνω τις πιο τυχαίες, τρελές επιλογές. Τις αποκαλώ «εφηβικές επιλογές», επειδή απλά δεν σκέφτομαι ποτέ τις συνέπειες».

Η Νικόλ Κίντμαν, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Stellar» της Αυστραλίας, αναφέρθηκε στην φωτογράφησή της για το 28ο επετειακό τεύχος αφιερωμένο στο Χόλυγουντ, καθώς η επιλογή των ρούχων της είχε διχάσει τους χρήστες του διαδικτύου.

«Μέρος του εγκεφάλου μου δεν σκέφτεται έτσι. Απλά λέω: «θα το φορέσω, μου θυμίζει τη σχολική μου στολή», ή «Θα ήθελα πολύ να το κάνω αυτό». Προσπαθώ να μείνω σε αυτό το σημείο, γιατί νομίζω ότι διαφορετικά φοβάσαι ή ανησυχείς», πρόσθεσε.

Η ενδυμασία της Νικόλ Kίντμαν, διά χειρός Μιούτσια Πράντα από τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2022, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πασαρέλα του Μιλάνου τον περασμένο Οκτώβριο με τις Χέιλι Μπίμπερ, Έμα Κόριν και Zendaya να την έχουν φορέσει.

Η Βρετανίδα στυλίστρια Κέιτι Γκραντ επιμελήθηκε την εμφάνιση της Κίντμαν με το αποτέλεσμα να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τους αναγνώστες του περιοδικού.

«Μη μου πείτε, δεν θέλω πραγματικά να ξέρω, θα με εμποδίσει να κάνω αυτό που θέλω», ανέφερε η ηθοποιός αρνούμενη να μάθει οποιοδήποτε κακό σχόλιο ή κριτική. «Θέλω για τον εαυτό μου να συνεχίσω να λέω: «Αυτή ήταν η επιλογή μου... και αναλαμβάνω την ευθύνη», σημείωσε η ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ