ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ράιαν Γκόσλινγκ: Κατακτά το chart top 40 στο Ηνωμένο Βασίλειο με το «I'm Just Ken»

Ράιαν Γκόσλινγκ: Κατακτά το chart top 40 στο Ηνωμένο Βασίλειο με το «I'm Just Ken»
Ο ηθοποιός στην ταινία Barbie Warner Bros. Pictures via AP

Επιτυχία και ως τραγουδιστής εκτός από ηθοποιός κάνει ο Ράιαν Γκόσλινγκ.

Ο ηθοποιός είναι πλέον στο chart top 40 του Ηνωμένου Βασιλείου με το επιτυχημένο τραγούδι του από το soundtrack της ταινίας «Barbie», «I'm Just Ken».

Η ταινία της Γκρέτα Γκέργουικ συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ, με το σάουντρακ που τη συνοδεύει να γίνεται το πρώτο του είδους, με τρία τραγούδια του να βρίσκονται ταυτόχρονα μεταξύ των κορυφαίων πέντε singles στο chart του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η ταινία για τη θρυλική κούκλα της Mattel, έχει ήδη καταγράψει αρκετά ρεκόρ εισπράξεων στις ΗΠΑ και παγκοσμίως. Το τραγούδι διάρκειας 3,5 λεπτών, το οποίο ουσιαστικά λειτουργεί ως μονόλογος για να συνοψίσει τα συναισθήματα του Ken, συντρόφου της Barbie σε όλη την ταινία, έχει γίνει μεγάλη επιτυχία.

Ο Μαρκ Ρόνσον, ο οποίος ανέλαβε την παραγωγή του επικού soundtrack της ταινίας, αποκάλυψε ότι όχι μόνο τραγουδάει ο Καναδός ηθοποιός στην ταινία, αλλά και ότι προσφέρθηκε εθελοντικά να ερμηνεύσει το εμβληματικό τραγούδι. Ο Μαρκ Ρόνσον είχε γράψει το «I'm Just Ken» χωρίς να ξέρει αν ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα δεχόταν πραγματικά να το τραγουδήσει.

Το παρελθόν του Γκόσλινγκ στο τραγούδι

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει μια αρκετά αξιοπρεπή μουσική ιστορία. Το 2007 δημιούργησε το συγκρότημα Dead Man's Bones με τον φίλο του Ζακ Σιλντς και οι δυο τους εμφανίζονταν για μερικά χρόνια μαζί.

Τραγούδησε επίσης τα «City of Stars» και «A Lovely Night» στο μιούζικαλ «La La Land», μαζί με την Έμμα Στόουν.

Στην ταινία «Barbie», ο Γκόσλινγκ δάνεισε επίσης τη φωνή του στη διασκευή του «Push» των Matchbox Twenty, το οποίο τραγουδά με τους υπόλοιπους Kens στην παραλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ