ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγγελοι του Τσάρλι»: Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Τζάκσον και Τζάκλυν Σμιθ

«Άγγελοι του Τσάρλι»: Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Τζάκσον και Τζάκλυν Σμιθ
Το κάστ των Άγγελων του Τσάρλι (Κέιτ Τζάκσον, Τζάκλιν Σμίθ, Σέριλ Λαντ) AP Photo/Brich

Μια σπάνια κοινή εμφάνιση μετά από πολλά χρόνια έκαναν οι πρωταγωνίστριες της τηλεοπτικής σειράς «Οι Άγγελοι του Τσάρλι», Κέιτ Τζάκσον και Τζάκλυν Σμιθ.

Η Κέιτ Τζάκσον ήταν καλεσμένη στο γάμο του γιου της Σμιθ, Γκαστόν Ρίτσμοντ με την Μπόνι Λέιν το περασμένο Σαββατοκύριακο (29-30/7).

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Τζάκσον μετά από 14 χρόνια, όταν βρέθηκε στην κηδεία της θρυλικής Φάρα Φόσετ στο Λος Αντζελες.

Η Σμιθ μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο του γάμου που δείχνει μεταξύ άλλων να ποζάρει με την Τζάκσον στο πλευρό του συζύγου της, Μπραντ Άλεν.

https://www.instagram.com/reel/CvdNOYyt3G0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τίποτα δεν συγκρίνεται με την οικογένεια, και η δική μας μεγάλωσε αυτό το Σαββατοκύριακο. Είμαι περήφανη για τον γιο μου Γκαστόν και εύχομαι σ' αυτόν και στη Μπόνι μια ζωή γεμάτη ευτυχία», έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός.

Σημειώνεται ότι, η διάσημη σειρά του ΑΒC ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1976 με πρωταγωνίστριες τις Κέιτ Τζάκσον, Φάρα Φόσετ και Ζακλίν Σμιθ ενώ στη δεύτερη σεζόν η Τσέριλ Λαντ αντικατέστησε την Φόσετ. Η μόνη που έμεινε σε όλα τα επεισόδια μέχρι το 1981 ήταν η «Κέλι» που την υποδυόταν η Σμιθ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ