ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρίντεϊ Σπίαρς: Χωρίζει μετά από 14 μήνες γάμου - Κατατέθηκε η αίτηση διαζυγίου

Μπρίντεϊ Σπίαρς: Χωρίζει μετά από 14 μήνες γάμου - Κατατέθηκε η αίτηση διαζυγίου
Η Μπρίντεϊ Σπίαρς με τον σύζυγό της Σαμ Άσγκαρι Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε ο σύζυγος της Μπρίντεϊ Σπίαρς, Σαμ Άσγκαρι μόλις 14 μήνες μετά το γάμο του με την διάσημη ποπ σταρ.

Την είδηση επιβεβαίωσε την Τετάρτη (16/08) άτομο με γνώση της υπόθεσης που προέρχεται από το περιβάλλον του Άσγκαρι, όπως μεταδίδει το Associated Press.

Η εν λόγω πηγή, που δεν έχει την εξουσιοδότηση να μιλήσει δημοσίως για το θέμα, επιβεβαίωσε ότι τα έγγραφα του διαζυγίου έχουν κατατεθεί. Προηγήθηκαν αρκετά δημοσιεύματα πως το ζευγάρι χώρισε, σε μέσα όπως το TMZ και το περιοδικό People.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παντρεύτηκε με τον Σαμ Άσγκαρι στις 9 Ιουνίου 2022 στο σπίτι της στην Καλιφόρνια. Μεταξύ των λαμπερών προσκεκλημένων ήταν η Σελίνα Γκόμεζ, η Ντρου Μπάριμορ, η Πάρις Χίλτον και η Μαντόνα. Ο γάμος θεωρήθηκε ορόσημο της νέας ζωής που ξεκινούσε η Σπίαρς μετά την αποδέσμευσή της από την κηδεμονία του πατέρα της που κράτησε για πάνω από 13 χρόνια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016, όταν ο Άσκαργι, μοντέλο και ηθοποιός, εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Slumber Party» της Σπίαρς.

Η ποπ σταρ, δήλωνε πως ένας από τους λόγους που ήθελε να απελευθερωθεί από την κηδεμονία της, ήταν ακριβώς για να παντρευτεί με τον Άσγκαρι. Αρραβωνιάστηκαν το Σεπτέμβριο του 2021 και το Νοέμβριο του ίδιου έτους κατάφερε να δικαιωθεί δικαστικά.

Η Σπιαρς είχε ανακοινώσει πως είχαν χάσει ένα παιδί τον Μάιο του 2022, ένα μήνα πριν το γάμο τους.

Τους τελευταίους μήνες αρκετά δημοσιεύματα ανέφεραν «σύννεφα» στο γάμο τους.

Πρόκειται για τον πρώτο γάμο του 29χρονου μοντέλου και ηθοποιού και ο τρίτος για τη 41χρονη τραγουδίστρια. Είχε παντρευτεί το 2004 για τρεις μόλις ημέρες, με τον παιδικό της φίλο Τζέισον Αλεξάντερ, ο οποίος προσπάθησε να τη διεκδικήσει ξανά εισβάλοντας στην τελετή του γάμου της με τον Άσγκαρι.

Το 2004, παντρεύτηκε τον χορευτή Κέβιν Φέντερλαϊν. Ο γάμος τους που κράτησε τρία χρόνια, βρισκόταν διαρκώς στο «μικροσκόπιο» των ΜΜΕ και ενώ η Σπίαρς ξεκίνησε να δίνει μάχη για την ψυχική της υγεία. Ο Φέντερλαϊν, είναι ο πατέρας των δύο έφηβων παιδιών της σταρ και έχει εκείνος την επιμέλειά τους.

Το 2008 τέθηκε υπό την κηδεμονία του πατέρα της. Όλα πήγαιναν καλά στην αρχή καθώς συνέχισε να βγάζει τραγούδια και βίντεο κλιπ, καθώς και τις live συναυλίες. Στη συνέχεια οι δημόσιες εμφανίσεις της αραίωναν όλο και περισσότερο, με τους φαν της να απαιτούν όλο και πιο ηχηρά να αποδεσμευτεί από την κηδεμονία με το χασταγκ #FreeBritney και με διάφορες κινητοποιήσεις.

Κινητοποίηση για την αποδέσμευση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από την κηδεμονία τηςAP Photo/Chris Pizzello

Μετά τη λήξη της κηδεμονίας, η Σπιαρς επέστρεψε στη μουσική με μια συνεργασία με τον Έλτον Τζον το 2022, ωστόσο δεν έχει κάνει κάποια live εμφάνιση.

Τον προσεχή Οκτώβριο αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματά της με τίτλο «Η γυναίκα μέσα μου» (The Woman in Me).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ