ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σαρλίζ Θερόν: «Δεν έκανα αποτυχημένη πλαστική, απλά γερνάω»

Σαρλίζ Θερόν: «Δεν έκανα αποτυχημένη πλαστική, απλά γερνάω»
Η Σαρλίζ Θερόν τον περασμένο Μάιο στην πρεμιέρα της ταινίας «Fast X» στη Ρώμη EPA/RICCARDO ANTIMIANI

Μπορεί όλοι οι υπόλοιποι να εξακολουθούμε να βλέπουμε μια θεά όταν την κοιτάμε, αλλά η Σαρλίζ Θερόν θεωρεί ότι αλλάζει επειδή γερνάει, και δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα με αυτό.

Η ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό Allure σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα: «Το πρόσωπό μου αλλάζει, μου αρέσει που το πρόσωπό μου αλλάζει και γερνάει». Για να συμπληρώσει: «Ο κόσμος νομίζει ότι έκανα λίφτινγκ».

«Λένε: “Τι έκανε στο πρόσωπό της;” Εγώ λέω, “Βλακείες, απλά γερνάω!”», είπε η Θερόν. «Δεν σημαίνει ότι έκανα αποτυχημένη πλαστική. Απλά αυτό είναι που συμβαίνει».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αυτή την περίοδο προωθεί το νέο άρωμα L'Or de J'Adore του Dior, το οποίο λανσάρεται ως «επανεφεύρεση» του κλασικού αρώματος J'Adore. Η Θερόν είναι το πρόσωπο του brand για περισσότερα από είκοσι χρόνια.

Στην τελευταία καμπάνια του αρώματος L'Or de J'AdoreParfums Christian Dior

«Είμαι απίστευτα ευγνώμων και πραγματικά περήφανη γι' αυτό», δήλωσε στο Allure. «Έχει γίνει κάπως συνυφασμένο με τον ιστό της ζωής μου τα τελευταία 20 χρόνια, πράγμα που το κάνει κάπως ξεχωριστό».

Αλλά η 48χρονη είχε επίσης κάποιες σκέψεις σχετικά με το πώς η διαδικασία της γήρανσης αντιμετωπίζεται διαφορετικά για τους άνδρες:

«Πάντα είχα θέμα με το γεγονός ότι οι άνδρες ωριμάζουν όπως τα καλά κρασιά και οι γυναίκες όπως τα κομμένα λουλούδια».

«Απεχθάνομαι αυτή την αντίληψη και θέλω να την καταπολεμήσω, αλλά πιστεύω επίσης ότι οι γυναίκες θέλουν να γερνούν με τον τρόπο που τους φαίνεται σωστός», δήλωσε η Θερόν. «Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο ενσυναισθητικοί στο πώς περνάμε όλοι το ταξίδι μας. Το δικό μου ταξίδι, όπου πρέπει να βλέπω το πρόσωπό μου σε μια διαφημιστική πινακίδα, είναι αρκετά αστείο τώρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ