ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Οι Άγγελοι του Τσάρλι»: Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Τζάκσον σε γάμο με την Τζάκλυν Σμιθ

«Οι Άγγελοι του Τσάρλι»: Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Τζάκσον σε γάμο με την Τζάκλυν Σμιθ
(AP Photo/Craig Fujii)

Οι πρωταγωνίστριες της τηλεοπτικής σειράς «Οι Άγγελοι του Τσάρλι», Κέιτ Τζάκσον (Kate Jackson) και Τζάκλυν Σμιθ (Jaclyn Smith) έκαναν μια σπάνια κοινή εμφάνιση.

Η Κέιτ Τζάκσον ήταν καλεσμένη στο γάμο του γιου της Σμιθ, Γκαστόν Ρίτσμοντ με την Μπόνι Λέιν το περασμένο σαββατοκύριακο στο Μπέβερλι Χιλς.

Σύμφωνα με το ΕΤ είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Τζάκσον μετά από 14 χρόνια, όταν βρέθηκε στην κηδεία της θρυλικής Φάρα Φόσετ (Farrah Fawcett) στο Λος Αντζελες.

Η Σμιθ μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο του γάμου που δείχνει μεταξύ άλλων να ποζάρει με την Τζάκσον στο πλευρό του συζύγου της, Μπραντ Άλεν (Brad Allen).

«Τίποτα δεν συγκρίνεται με την οικογένεια, και η δική μας μεγάλωσε αυτό το Σαββατοκύριακο! Είμαι ατελείωτα περήφανη για τον γιο μου Γκαστόν και εύχομαι σ’ αυτόν και στη Μπόνι μια ζωή γεμάτη ευτυχία», έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός η οποία επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό φόρεμα με φτερά σε πράσινο χρώμα ενώ η Τζάκσον ήταν ντυμένη κάζουαλ επιλέγοντας ένα λευκό παντελόνι και ένα εκρού σακάκι.

Σημειώνεται ότι η διάσημη σειρά του ΑΒC ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1976 με πρωταγωνίστριες τις Κέιτ Τζάκσον, Φάρα Φόσετ και Τζάκλυν Σμιθ ενώ στη δεύτερη σεζόν η Τσέριλ Λαντ αντικατέστησε την Φόσετ. Η μόνη που έμεινε σε όλα τα επεισόδια μέχρι το 1981 ήταν η «Κέλι» που την υποδυόταν η Σμιθ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ