ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Pet Shop Boys εναντίον Drake για χρήση τραγουδιού τους χωρίς άδεια

Pet Shop Boys εναντίον Drake για χρήση τραγουδιού τους χωρίς άδεια
Οι Pet Shop Boys κατηγορούν τον Drake ότι τραγούδησε το ρεφρέν της επιτυχίας τους «West End Girls» χωρίς την άδειά τους EPA / AP Photo / iPiccy

Ο Drake κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή (6/10) το όγδοο άλμπουμ του, με τίτλο «For All The Dogs» και οι Pet Shop Boys έχουν αντιρρήσεις για ένα από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται σε αυτό.

Το αγγλικό συγκρότημα έγραψε στο X, πρώην Twitter, την ημέρα κυκλοφορίας του άλμπουμ από τον Καναδό ράπερ: «Με έκπληξη ακούσαμε τον @Drake να τραγουδάει το ρεφρέν του “West End Girls” στο κομμάτι “All the Parties” στο νέο του άλμπουμ. Δεν δόθηκαν εύσημα ούτε ζητήθηκε άδεια».

Προς το τέλος του συγκεκριμένου κομματιού, ο Drake όντως τραγουδάει το ρεφρέν του «West End Girls», επιτυχίας των Pet Shop Boys από το άλμπουμ «Please» του 1986. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο από τον ίδιο ή τους εκπροσώπους του.

Την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε το άλμπουμ, ο Drake ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα «διάλειμμα» από τη μουσική του καριέρα για λόγους υγείας.

«Μάλλον δεν θα κάνω μουσική για λίγο, θα είμαι ειλικρινής», είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή. «Πρέπει να επικεντρωθώ στην υγεία μου, πρώτα και κύρια – και θα μιλήσω για αυτό αρκετά σύντομα. Έχω τρελά προβλήματα εδώ και χρόνια με το στομάχι μου».

Μετά τη δήλωση αυτή ακολούθησε η ακύρωση αρκετών συναυλιών που είχαν προγραμματιστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ