ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Καθυστερεί η πρεμιέρα του έβδομου κύκλου

Game of Thrones: Καθυστερεί η πρεμιέρα του έβδομου κύκλου

Τα νέα είναι δυσάρεστα για τους φανατικούς οπαδούς της σειράς των ρεκόρ.

Γνωρίζαμε εδώ και εβδομάδες ότι η παραγωγή του Game of Thrones πρόκειται να καθυστερήσει αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα επρόκειτο για μια καθυστέρηση τόσο μεγάλη που μεταφέρει την πρεμιέρα του έβδομου κύκλου μήνες ολόκληρους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του HBO, η έβδομη σεζόν θα έχει μόλις 7 επεισόδια και η πρεμιέρα δεν θα γίνει την άνοιξη, όπως συνηθίζεται, αλλά το καλοκαίρι του 2017.

“Τώρα που έχει έρθει ο χειμώνας στο Game of Thrones, οι παραγωγοί David Benioff και D.B. Weiss, ένιωσαν ότι η ιστορία της επόμενης σεζόν θα είναι καλύτερα να ξεκινήσει την παραγωγή λίγο αργότερα από το κανονικά, όταν ο καιρός θα έχει αλλάξει. Αντί για το συνηθισμένο ντεμπούτο της σειράς την άνοιξη, μεταφέρουμε την πρεμιέρα προς το καλοκαίρι ώστε να διευκολύνουμε το πρόγραμμα των γυρισμάτων” αναφέρει η ανακοίνωση.

Με δύο ή ακόμη και τρεις μήνες μετά από τον Απρίλιο που μέχρι σήμερα ήταν και ο καθιερωμένος μήνας πρεμιέρας του GoT ο έβδομος και προτελευταίος κύκλος της σειράς μοιάζει να παίρνει μια αναγκαία αναβολή.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγες εβδομάδες από τώρα στη Βόρειο Ιρλανδία, την Ισπανία και την Ισλανδία.
Μετά από αυτά τα νέα είναι σαφές πλέον ότι ο όγδοος και τελευταίος κύκλος της σειράς που θα προβληθεί το 2018 θα έχει έξι μόλις επεισόδια.

Επιπλέον ο έβδομος κύκλος του επόμενου καλοκαιριού μάλλον δεν θα είναι υποψήφιος στα Emmy 2017 καθώς τυπικά για να συμπεριληφθεί μία σειρά στις υποψηφιότητες της χρονιάς πρέπει να έχει κάνει πρεμιέρα πριν τις 31 Μαΐου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο έκτος κύκλος του Game Of Thrones έκανε ακόμη μια φορά ρεκόρ κερδίζοντας 23 (!) υποψηφιότητες στα Emmy 2016.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ