Grammy 2024: Ντούα Λίπα, Μπίλι Άιλις και Ολίβια Ροντρίγκο στη σκηνή των βραβείων
Ανανεώθηκε:
Η Μπίλι Άιλις, η Ντούα Λίπα και η Ολίβια Ροντρίγκο αναμένεται να τραγουδήσουν στη σκηνή στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy τον Φεβρουάριο του 2024.
Η Μπίλι Άιλις είναι υποψήφια για έξι βραβεία Grammy φέτος, μεταξύ άλλων, στις κατηγορίες Ηχογράφηση της Χρονιάς και Τραγούδι της Χρονιάς για το «What Was I Made For?» από την ταινία «Barbie».
Η Ολίβια Ροντρίγκο διεκδικεί έξι βραβεία, μεταξύ άλλων στις κατηγορίες Άλμπουμ της Χρονιάς και Ηχογράφηση της Χρονιάς για το «Vampire».
Η Ντούα Λίπα είναι υποψήφια για τα βραβεία Τραγούδι της Χρονιάς και Καλύτερο Τραγούδι για Οπτικό Μέσο για την επιτυχία της «Dance the Night» από την ταινία «Barbie».
Ο πρώην παρουσιαστής του «Daily Show» Τρέβορ Νόα θα είναι παρουσιαστής της τελετής απονομής των Grammys για τέταρτη χρονιά.
Η SZA προηγείται στις υποψηφιότητες, διεκδικεί βραβεία σε συνολικά εννέα κατηγορίες.
Η 66η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στο Crypto.com Arena, στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί από το CBS. Θα είναι επίσης διαθέσιμη για streaming στο Paramount+.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
EGOT: Ποια είναι τα μέλη του κλαμπ που έχουν κερδίσει βραβεία Emmy, Grammy, Oscar και Tony
Έλτον Τζον: Μπήκε στο κλαμπ EGOT έχοντας κερδίσει Emmy, Grammy, Oscar και Tony
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19