Grammy 2024: Ντούα Λίπα, Μπίλι Άιλις και Ολίβια Ροντρίγκο στη σκηνή των βραβείων
Ανανεώθηκε:
Η Μπίλι Άιλις, η Ντούα Λίπα και η Ολίβια Ροντρίγκο αναμένεται να τραγουδήσουν στη σκηνή στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy τον Φεβρουάριο του 2024.
Η Μπίλι Άιλις είναι υποψήφια για έξι βραβεία Grammy φέτος, μεταξύ άλλων, στις κατηγορίες Ηχογράφηση της Χρονιάς και Τραγούδι της Χρονιάς για το «What Was I Made For?» από την ταινία «Barbie».
Η Ολίβια Ροντρίγκο διεκδικεί έξι βραβεία, μεταξύ άλλων στις κατηγορίες Άλμπουμ της Χρονιάς και Ηχογράφηση της Χρονιάς για το «Vampire».
Η Ντούα Λίπα είναι υποψήφια για τα βραβεία Τραγούδι της Χρονιάς και Καλύτερο Τραγούδι για Οπτικό Μέσο για την επιτυχία της «Dance the Night» από την ταινία «Barbie».
Ο πρώην παρουσιαστής του «Daily Show» Τρέβορ Νόα θα είναι παρουσιαστής της τελετής απονομής των Grammys για τέταρτη χρονιά.
Η SZA προηγείται στις υποψηφιότητες, διεκδικεί βραβεία σε συνολικά εννέα κατηγορίες.
Η 66η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στο Crypto.com Arena, στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί από το CBS. Θα είναι επίσης διαθέσιμη για streaming στο Paramount+.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
EGOT: Ποια είναι τα μέλη του κλαμπ που έχουν κερδίσει βραβεία Emmy, Grammy, Oscar και Tony
Έλτον Τζον: Μπήκε στο κλαμπ EGOT έχοντας κερδίσει Emmy, Grammy, Oscar και Tony
Υποχρεωτικό το IRIS σε όλες τις επιχειρήσεις: Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
02:00
Eπιστροφή ενοικίου: Μέχρι πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση από τους ενοικιαστές
01:00
ΔΥΠΑ: Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ειδική παροχή προστασίας μητρότητας
00:30
Μελόνι: Η Ευρώπη πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να μην εξαρτάται από άλλους
23:57