ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρομπ Λόου: Το μήνυμα που έστειλε στον Μπράντλεϊ Κούπερ κατά λάθος

Ρομπ Λόου: Το μήνυμα που έστειλε στον Μπράντλεϊ Κούπερ κατά λάθος
AP

Για το συγχαρητήριο μήνυμα που έστειλε κατά λάθος ο Αμερικανός ηθοποιός Ρομπ Λόου στον Μπράντλεϊ Κούπερ μίλησε στο τηλεοπτικό σόου «Jimmy Kimmel Live!»

Όπως αποκάλυψε ο Ρομπ Λόου, με αφορμή τα βραβεία Χρυσή Σφαίρα ενώ ήθελε να στείλει τα συγχαρητήρια του στον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Jr.) που κέρδισε το βραβείο για την ερμηνεία του ως Λούις Στράους στην ταινία «Oppenheimer», κατά λάθος έστειλε ένα συγχαρητήριο μήνυμα στον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κούπερ ο οποίος ήταν υποψήφιος για το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού σε δραματική ταινία με το «Μaestro», τη δεύτερη σκηνοθετική του δουλειά, έχασε από τον συμπρωταγωνιστή του Ντάουνι Τζούνιορ, Κίλιαν Μέρφι (Cillian Murphy) και το «Oppenheimer».

«Ο Ντάουνι κάνει αυτή την καταπληκτική ευχαριστήρια ομιλία στις Χρυσές Σφαίρες και είμαι τόσο ενθουσιασμένος γι' αυτόν, που του στέλνω μήνυμα: «Χαίρομαι τόσο πολύ που κέρδισες. Αυτός είναι ο πιο όμορφος ευχαριστήριος λόγος που έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό. Αγόρι μου, το αξίζεις», ανέφερε ο ηθοποιός. «Το έστειλα και συνειδητοποίησα ότι μόλις το είχα στείλει στον Μπράντλεϊ Κούπερ» σημείωσε.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του στέλνοντας στον Κούπερ ένα δεύτερο μήνυμα.

«Είπα: «πρέπει να το διορθώσω» και [γράφω], «Όχι, το εννοούσα για τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ», αλλά αυτό ήταν ακόμα χειρότερο! Έκανα τον άνθρωπο να νιώσει χειρότερα!» είπε γελώντας ο Λόου. «Τρομερό. Είχα καταχωρήσει λάθος τους αριθμούς στις επαφές» πρόσθεσε.

Όταν ο Τζίμι Κίμελ τον ρώτησε αν τελικά κατάφερε να επικοινωνήσει με τον Ντάουνι Τζούνιορ ανέφερε:

«Όχι! Έστειλα κατά λάθος άλλο ένα στον Μπράντλεϊ. Πάλι!» προσθέτοντας ότι έλαβε μήνυμα από τον Κούπερ το οποίο έγραφε: «Δεν πειράζει, μου αρέσει να ζω έστω και μέσα από τέτοια λάθη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ