ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάρις Χίλτον: Είμαι διάσημη, μπορεί να γίνω στόχος του ISIS

Πάρις Χίλτον: Είμαι διάσημη, μπορεί να γίνω στόχος του ISIS
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ/Sergio G. Canizares

Η Πάρις Χίλτον, ένα «διάσημο πρόσωπο» όπως αυτοχαρακτηρίζεται, προκαλεί ξανά. Αυτή τη φορά, όχι για κάποια εμφάνισή της -από αυτές που μας έχει συνηθίσει- αλλά για τις δηλώσεις της.

Η χρυσή κληρονόμος βρίσκεται στην Ίμπιζα αυτή την περίοδο και παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα Diario de Ibiza. Ο λόγος; Ήθελε ο κόσμος να μάθει για τη νέα της φοβία που είναι οι... τρομοκρατικές επιθέσεις και το ενδεχόμενο να τη στοχοποιήσουν.

«Φοβάμαι ότι μπορεί να γίνω στόχος τζιχαντιστών. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στη Νίκαια και τη Γερμανία με έχουν θορυβήσει αρκετά», αναφέρει η Πάρις.

Ερωτηθείσα για το αν νιώθει ασφαλής στα ταξίδια της, η 35χρονη, πρώην 'κολλητή' της Κιμ Καρντάσιαν, τόνισε πως:

Είναι τρομακτικά αυτά που συμβαίνουν. Συνεχώς μετακινούμαι από την μία χώρα στην άλλη, και καθώς είμαι διάσημη, με τρομάζει το γεγονός ότι θα μπορούσα να βρεθώ στο στόχαστρο.

Παρότι η διάσημη κληρονόμος ανησυχεί για τη ζωή της, έχει αποφασίσει να μην κάνει ό,τι κάνουν άλλοι celebrities, οι οποίοι προσλαμβάνουν «στρατό» από φρουρούς για να τους προστατεύουν. Όπως λέει:

Είμαι ελεύθερο άτομο. Εξακολουθώ να κυκλοφορώ χωρίς ασφάλεια. Προσπαθώ να μην φοβάμαι. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είμαι προσεκτική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ