ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Margot Robbie δεν απαντάει στα SMS του πρίγκιπα Χάρι & άλλα 3 ανώφελα νέα της ημέρας

H Margot Robbie δεν απαντάει στα SMS του πρίγκιπα Χάρι & άλλα 3 ανώφελα νέα της ημέρας

Τουλάχιστον όχι όσο γρήγορα ανταποκρίνεται εκείνος. Αυτό αποκάλυψε η ανερχόμενη σταρ από την Αυστραλία σε τηλεοπτική της συνέντευξη με αφορμή την πρεμιέρα της Ομάδας Αυτοκτονίας που έκανε πρεμιέρα στις μεγάλες οθόνες της Αμερικής (για να δεχθεί πληθώρα αρνητικών κριτικών αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας τώρα).

Στη συνέντευξη της η 26χρονη σταρ αποκάλυψε ότι είναι φίλη με τον πρίγκιπα Χάρι από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν κατά τη διάρκεια ενός gala στο Λονδίνο τον πέρασε για τον τραγουδοποιό Ed Sheeran και τον πλησίασε.

Έκτοτε οι Robbie και Xάρι είναι φίλοι και τιμούν την επικοινωνία των SMS αν και ο γαλαζοαίματος είναι πολύ πιο συνεπής από την ίδια.

"Η αλήθεια είναι ότι ο Χάρι είναι πολύ πιο γρήγορος από μένα. Εγώ καθυστερώ να απαντήσω μέρες, κάποιες φορές και εβδομάδες. Όχι όμως εκείνος που απαντάει σχεδόν πάντα άμεσα" είπε χαμογελώντας η Margot Robbie απου απολαμβάνει ενοχικά την αναμονή στην οποία υποβάλει τον πρίγκιπα Χάρι.

Η φιλία τους είναι "πραγματικά περίεργη" για την ίδια. "Σπάνια αναφέρομαι σε αυτήν. Στους γονείς μου δεν το έχω πει, όταν πηγαίνω στο πατρικό μου μιλάμε για το σκύλο μας τον Μέρφι και άλλα καθημερινά πράγματα" συμπλήρωσε.

Σε άλλα ανώφελα νέα της ημέρας

Η Χίλαρι Κλίντον είναι η ηρωίδα σε ένα βιβλίο ζωγραφικής που απευθύνεται στον καλλιτέχνη μέσα μας. Η έκδοση που θέλει την υποψήφια για τον Λευκό Οίκο Κλίντον μια Ταργκάριεν της Ουάσινγκτον επιδιώκει να στείλει ένα πολιτικό μήνυμα εννοείται. "Κάθε κορίτσι μποροεί να γίνει οτιδήποτε θελήσει όταν μεγαλώσει" θέλει να πει κάπου ανάμεσα στις απρόσμενες, εύλογες, μουτζούρες.

hillarybook1

Η Μάιλι Σάιρους ταίζει το αγαπημένο της κατοικίδιο, τη γουρουνίτσα της, με μπικίνι το περασμένο Σαββατοκύριακο που ήταν αφιερωμένο στα κατοικίδια της.

https://www.instagram.com/p/p

Η 23χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέβασε στο προσωπικό της Instagram φωτογραφίες που φορά ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι και καρό ασπρόμαυρες παντόφλες ενώ ταΐζει το γουρουνάκι της συνοδεύοντας την ανάρτηση με τη λεζάντα: "Tο τάισμα του γουρουνιού είναι η καλύτερη στιγμή. Η εκτίμηση είναι πραγματική! Η μόνη που αγαπά τα λαχανικά όσο και εγώ είναι αυτή η γουρουνίτσα! Κάπως ειρωνικό αλλά είναι και αυτή είναι μια vegan #feedinpigznmybikini" έγραψε η Σάιρους που θα είναι στην κριτική επιτροπή του The Voice από τον Σεπτέμβρη.

https://www.instagram.com/p/p

Τέλος η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν θυμάται να έχει συναντήσει ποτέ την Τέιλορ Σουίφτ αν και την έχει συναντήσει τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν. "Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ" είπε η βασίλισσα του Λας Βέγκας, Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον KIIS. Μόνο που το 2008, στα MTV Video Music Awards η Σπίαρς απαθανατίστηκε να χαμογελάει δίπλα από την σταρ που η Κιμ Καρντάσιαν έσβησε με κάποιες, ελάχιστες, Snapchat αναρτήσεις της.

ΑΥΤΕΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ