Λόπεζ - Άφλεκ: Δεν θα εμφανιστούν μαζί στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας «Unstoppable»
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
AP Photo/Marcio Jose SanchezΔεν θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο τελικά η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας τους «Unstoppable».
Πηγές αποκάλυψαν στο PEOPLE ότι η σούπερ σταρ σκοπεύει να δώσει το «παρών» στο κόκκινο χαλί σε αντίθεση με τον Άφλεκ τον οποίο θα αναπληρώσει ο Ματ Ντέιμον, καθώς η εταιρεία «Artists Equity» που ίδρυσαν μαζί, συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας.
Το «Unstoppable», ακολουθεί τη ζωή του παλαιστή Άντονι Ρομπλς, ο οποίος γεννήθηκε με ένα πόδι και κέρδισε ένα εθνικό πρωτάθλημα το 2011 ενώ αγωνιζόταν στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα.
Πρωταγωνιστούν οι Τζάρελ Τζερόμ, Μπόμπι Κανναβάλ, Μάικλ Πένια και Ντον Τσαντλ.
Η Λόπεζ υποδύεται τη μητέρα του παλαιστή, ενώ είναι συμπαραγωγός με τη συνεργάτιδά της, Ελέιν Γκόλντσμιθ-Τόμας. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γουίλιαμ Γκόλντενμπεργκ, ο οποίος ως μοντέρ απέσπασε το 2012 Όσκαρ για την ταινία «Argo» του Αφλεκ ενώ έχει επίσης συνεργαστεί μαζί του, στις ταινίες «Air», «Gone Baby Gone» και «Live By Night».
Τον Μάρτιο του 2023, ο διάσημος πρωταγωνιστής μίλησε σε συνέντευξή του στο CBS Sunday Mornings για την συνεργασία του με την Λόπεζ στην παραγωγή της Amazon MGM Studios.
Το «Unstoppable» θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο στις 6 Σεπτεμβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι «Benifer» χωρίζουν ξανά: Αίτηση διαζυγίου της Λόπεζ στην επέτειο του γάμου με τον Άφλεκ
OpenAI: Σε «κόκκινο συναγερμό» το ChatGPT λόγω Gemini 3 - «Να κινηθούμε ταχύτερα»
14:05
Τον Δεκέμβριο η απόφαση της Κομισιόν για τις πωλήσεις κινητήρων εσωτερικής καύσης μετά το 2035
14:02
Byron: Οκτώ περιοχές στο πέρασμα της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες – Πότε υποχωρεί (pics - vids)
14:00
Θεσσαλονικη: Ένταση μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών στον κόμβο των «Πράσινων Φαναριών»
13:56