ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Μετανιώνω». Η Κόρτνεϊ Κόξ αποκηρύσσει την πλαστική ομορφιά του Χόλιγουντ

«Μετανιώνω». Η Κόρτνεϊ Κόξ αποκηρύσσει την πλαστική ομορφιά του Χόλιγουντ

Eιλικρινής όπως ήταν πάντα η "Μόνικα Γκέλερ" στα Φιλαράκια που την καθιέρωσαν, η Κόρτνεϊ Κοξ παραδέχτηκε ότι λυπάται για αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο παρελθόν.

Η 52χρονη ηθοποιός και φίλη της Τζένιφερ Άνιστον μπροστά και πίσω από τις κάμερες, μίλησε χωρίς υπεκφυγές κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του Running Wild With Bear Grylls.

Το να γερνάς στο Χόλιγουντ "δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα" είπε. "Νομίζω ότι υπάρχει μια πίεση για τη διατήρηση της εικόνας σου, όχι μόνο λόγω της φήμης που έχεις κερδίσει, αλλά απλά, ξέρεις, για να είσαι μια εργαζόμενη γυναίκα σε αυτή τη βιομηχανία" πρόσθεσε.

"Έχω πάρει όμως τα μαθήματα μου... Ξέρεις, νομίζω ότι προσπάθησα να συμφιλιωθώ με το πέρασμα του χρόνου, προσπάθησα να κυνηγήσω αυτό που πραγματικά δεν μπορείς να ακολουθήσεις..." λέει. "Μερικές φορές, στην προσπάθεια αυτή, γυρνάς και βλέπεις τον εαυτό σου και λες 'Ω, Θεέ μου'. Eίναι κάτι φριχτό. Έχω κάνει πράγματα για τα οποία μετανιώνω, αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι μόνιμο... Πλέον έχω ένα νέο σύνθημα ζωής: 'Άστο ως έχει'".

Στη συνέχεια της συνέντευξης η Κοξ αναφέρθηκε και στη σχέση ζωής της με τον Ντέιβιντ Αρκέτ, τον πατέρα της κόρης της Κόκο Ράιλι Αρκέτ, που έληξε με θλίψη αλλά και παραδοχή.

courtney girl

"Νομίζω ήμασταν πραγματικά καλοί φίλοι," είπε η Κοξ. "Ωστόσο βρεθήκαμε να ζούμε ξεχωριστά, απλά να συνυπάρχουμε ως καλοί φίλοι αλλά χωρίς εκείνη την αναγκαία οικειότητα... είναι τόσο σημαντικό σε μια σχέση. Νομίζω ότι θα πρέπει να δουλεύει κανείς πολύ τη σχέση του, νομίζω ότι το προσπαθήσαμε όσο έπρεπε. Αλλά είμαστε πραγματικά διαφορετικοί. Είναι ακριβώς το αντίθετο από εμένα" αναφέρει. Για την Κόξ, το διαζύγιο τους δεν ήταν επώδυνο. "Συγκριτικά με όσα βλέπουμε γύρω μας θα έλεγα ότι χωρίσαμε χωρίς δράμα και είμαστε καλοί γονείς."

Τέλος η Κόρτνεϊ Κοξ αναφέρθηκε και στη σχέση της με το μέλος του συγκροτήματος Snow Patrol, Johnny McDaid. "Ο τρόπος που εκτιμάει την αγάπη είναι πολύτιμος" λέει. "Πρέπει να φροντίζουμε την αγάπη. Είναι κάτι σπάνιο" καταλήγει η Κόρτνεϊ Κοξ που παραμένει ένα φιλαράκι για πάντα.

courtney boyfriend

ΔΗΜΟΦΙΛΗ