Αναβολή πρεμιέρας της ταινίας «Mickey 17» με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον
Ο Ρόμπερτ Πάτινσον
Joel C Ryan/Invision/APΣτις 18 Απριλίου του 2024 μεταφέρεται η πρεμιέρα της ταινίας «Mickey 17» με πρωταγωνιστή των Ρόμπερτ Πάτινσον.
Σκοπός, όπως εξηγεί το Variety, είναι η ταινία του Bong Joon Ho να προβληθεί σε υψηλή ανάλυση IMAX και να αιχμαλωτίσει το κοινό κατά την διάρκεια διακοπών του Πάσχα.
Βασισμένο στο μυθιστόρημα του 2022 «Mickey7» του Edward Ashton, το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας θέλει τον Robert Pattinson ως έναν «αναλώσιμο» υπάλληλο που ονομάζεται Mickey Barnes.
Στο μυθιστόρημα, ο Mickey στέλνεται σε επικίνδυνες αποστολές για να αποικίσει έναν πλανήτη πάγου. Όταν μια «έκδοση» του Mickey πεθαίνει, δημιουργείται ένα αντίγραφο για να τον αντικαταστήσει που διατηρεί τις περισσότερες από τις αναμνήσεις του.
Μαζί με τον Πάτινσον, το καστ περιλαμβάνει οι Στίβεν Γιουν, Ναόμι Άκι, Τόνι Κολέτ και Μαρκ Ράφαλο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Mickey 17»: Ο Robert Pattinson δεν μπορεί να σταματήσει... να πεθαίνει στη νέα του ταινία
ΑΝΑΛΥΣΗ CNNi: Η σκιά της Ρωσίας απλώνεται πάνω από την Ευρώπη - Ο κίνδυνος πολέμου είναι και πάλι υπαρκτός
23:07
Hellenic Train: Καθυστέρηση άνω των δύο ωρών στο δρομολόγιο Αθήνα–Θεσσαλονίκη λόγω βλάβης στη σήραγγα Όθρυος
22:51
Καταδίωξη - θρίλερ δύο ανηλίκων που έκλεψαν μοτοσικλέτα στο Περιστέρι (vid)
22:50
Τραυματισμός 23χρονου από μαχαίρι στο Αγρίνιο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
22:37