ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μα τι είπε η Σμαράγδα Καρύδη με τον Μπαράκ Ομπάμα;

Μα τι είπε η Σμαράγδα Καρύδη με τον Μπαράκ Ομπάμα;

Μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο που έδωσαν αστείρευτη έμπνευση στην ηθοποιό για να μας κάνει να χαμογελάσουμε υπενθυμίζοντας μας ότι το γέλιο είναι πολεμοφόδιο ζωής, η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει στο Instagram με μια ανάρτηση επίκαιρη.

Λίγες ώρες πριν ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να ακολουθήσει το πρωτόκολλο των συναντήσεων του με την πολιτική ηγεσία της χώρας, η Σμαράγδα Καρύδη αυτοσχεδίασε έναν "διάλογο" με τον ηγέτη των ΗΠΑ.

Στο video που ανέβασε στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο η 47χρονη ηθοποιός απευθύνει μια ερώτηση στον Μπαράκ Ομπάμα. "Για πες; Πώς τα βλέπεις τα πράγματα;" αναρωτιέται εκείνη και μετά ο δικός της "Ομπάμα" έκανε ό,τι κάνουμε πολλοί.

https://www.instagram.com/p/p

Πολιτικοποιημένη η ίδια, η Καρύδη πρόσφατα αναφέρθηκε σε συνέντευξη της για την πολιτική κατάσταση της Ελλάδας. "Ψηφίζω σε όλες τις εκλογές, δεν έχω χάσει καμία εκτός από μία φορά. Ψηφίζω πάντα γιατί έχουμε δημοκρατία και παρόλα αυτά δεν πηγαίνω και ψηφίζω με ενθουσιασμό. Έχω ψηφίσει μία τεράστια ποικιλία κομμάτων από τότε που ξεκίνησα να ψηφίζω από τα 18 μέχρι σήμερα" ανέφερε.

"Σχεδόν ποτέ δεν έχει βγει το κόμμα που ψηφίζω. Πάντα ψηφίζω ένα άλλο από αυτό που επιλέγει ο πολύς ο κόσμος να ψηφίσει. Δε θυμάμαι να ψήφισα κάτι και να χάρηκα που βγήκε" πρόσθεσε αυτό το funny girl των καιρών μας.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ