ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το αρετουσάριστο selfie της Μόνικα Μπελούτσι μια νίκη της ώριμης ομορφιάς

Το αρετουσάριστο selfie της Μόνικα Μπελούτσι μια νίκη της ώριμης ομορφιάς

Τον Σεπτέμβριο γιόρτασε τα 52α γενέθλια της ωστόσο η καλλονή από την Ιταλία δεν δίστασε ποτέ να ξεγελάσει ούτε τους φαν ούτε το χρόνο.

Με μια ανάρτηση της στο Instagram η Μόνικα Μπελούτσι έδωσε τη δική της απάντηση στην κουλτούρα της πλαστικοποιημένης, από ψηφιακή επεξεργασία περασμένη, ομορφιάς αποδεικνύοντας ότι οι ρυτίδες είναι και ευτές μέρος της γοητείας και της σοφίας της ως γυναίκα.

Στον αντίποδα όλων όσων επενδύουν σε αισθητικές επεμβάσεις για να σβήσουν από επάνω τους τα σημάδια της γήρανσης, η Μπελούτσι έχει γυρίσει την πλάτη της στις πλαστικές και μεγαλώνει με ενήλικη σοφία.

Η Μόνικα Μπελούτσι εξακολουθεί να θεωρείται μια γυναίκα σύμβολο του σεξ ενώ κατάφερε να γίνει το κορίτσι/γυναίκα του Τζέιμς Μποντ στα 50 της χρόνια.

https://www.instagram.com/p/p

"Τι κάνετε σήμερα;" είναι η λεζάντα που συνοδεύει το viral πορτρέτο της Μπελούτσι. Η κίνηση της χαιρετήθηκε με κολακευτικά σχόλια και άπειρα likes από τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου για την σταρ που επιστρέφει και στη μικρή οθόνη με τρόπο αινιγματικό.

Η Μόνικα Μπελούτσι στο Twin Peaks

Όταν το δίκτυο ShowTime αποκάλυψε το πλήρες καστ της τρίτης σεζόν του Twin Peaks οι εκπλήξεις ήταν πολλές. Από τη μία τα ονόματα που επιστρέφουν στη σειρά του Ντέιβιντ Λιντς που θα στοιχειώσει ξανά τη μικρή οθόνη όπως οι Σέριλ Λι (Λόρα Πάλμερ), Σέριλιν Φεν (Οντρεϊ Χορν), Ντέιβιντ Ντουκόβνι (Ντένις/Ντενίζ Μπράισον), Αλίσια Γουίτ (Γκέρστεν Χέιγουορντ), Ντέιβιντ Πάτρικ Κέλι, Χάρι Ντιν Στάντον και Κάιλ ΜακΛάχλαν επιβεβαιώνουν ότι θα βρεθούμε σε γνώριμες στιγμές.

Από την άλλη οι νέες αφίξεις των Μόνικα Μπελούτσι, Τζιμ Μπελούσι, Ασλεϊ Τζαντ, Μάικλ Σέρα, Τιμ Ροθ και Τζένιφερ Τζέισον Λι μας προετοιμάζουν για όλα όσα δεν γνωρίζουμε ότι συμβαίνουν στον ύποπτο κόσμο του Twin Peaks που επιτέλους θα ξαναστοιχειώσει τη μικρή οθόνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ