ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αντεπιτίθεται με τα οπίσθια της στους παπαράτσι

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αντεπιτίθεται με τα οπίσθια της στους παπαράτσι

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, ετών 47, σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας αλλά κυρίως η Ουαλή που κατέκτησε το Χόλιγουντ με ελάχιστη προσπάθεια, είναι μια σταρ που απαντάει στις προκλήσεις και τις προσβολές. 

Μετά την αδιάκριτη δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών της από τη Daily Mail (που επιμένει να παραδίδει μαθήματα σεξισμού και μισαλλοδοξίας) πέρασε στην αντεπίθεση.

Η εξαιρετικά λαοφιλής εφημερίδα δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφίες της Kάθριν Ζέτα Τζόουνς και του συζύγου της από τις διακοπές τους στο Μεξικό. Με αφορμή αυτές η 47χρονη σταρ "εκθειάζεται" από την εφημερίδα για την "τόλμη" της να φοράει "στην ηλικία της ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό".

Η Τζόουνς έχει παλέψει και έχει καταφέρει να ζει με τη διπολική διαταραχή, έχει κερδίσει ένα γάμο με τον Ντάγκλας που πέρασε κρίση αλλά φέτος έκλεισε 13 χρόνια κοινής πορείας και έχει αντιμετωπίσει τον καρκίνο όταν ο σύντροφος της διαγνώσθηκε με την ασθένεια.

Με ανάρτηση της στο Instagram αλλά και στο Facebook η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στην εφημερίδα και τους παπαράτσι με τη λεζάντα:

Εκνευρίστηκα που ο παπαράτσι φωτογράφισε τα οπίσθια μου οπότε μοιράζομαι μαζί σας φωτογραφίες μου από πίσω που τράβηξε ο άντρας μου. Πάντα υπάρχει καλύτερη γωνία λήψης" γράφει.

Η αδιακρίσια των παπαράτσι και της κουτσομπολίστικης ενημέρωσης είναι ένα ανοιχτό στρατόπεδο βολής ανάμεσα στους σταρ και τη βιομηχανία του κίτρινου τύπου. Σε συνέντευξη της στο Stylist το 2015 η πρώην σύζυγος του Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ είχε αναφερθεί στο νόμο που πέρασε η πολιτεία της Καλιφόρνια κατά των παπαράτσι που "άλλαξε την καθημερινότητά της". Τόσο η ίδια όσο και η Ηalle Berry έδωσε αγώνα για να περάσει από το 2013 στην Καλιφόρνια νόμος που προστατεύει τα παιδιά των διασήμων από τα media -ένα βήμα νίκης τη φορά.

Το οικογενειακό πορτρέτο των Ντάγκλας για την Ημέρα των Ευχαριστιών έχει κάτι από γεύση εκδίκησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ