ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Wikileaks: η Πάμελα Άντερσον απαιτεί την αθώωση του «ήρωα» Τζούλιαν Ασάνζ

Wikileaks: η Πάμελα Άντερσον απαιτεί την αθώωση του «ήρωα» Τζούλιαν Ασάνζ
Gawker

Είναι εδώ και καιρό μία από τις μεγαλύτερες υποστηρίκτριες του Τζούλιαν Ασάνζ και αυτή ακριβώς τη συμμαχία τους επιβεβαιώνει το σεξ σύμβολο Πάμελα Άντερσον σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό People όπου και ζητά να αφεθεί ελεύθερος ο "ήρωας" και ιδρυτής τωνWikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ.

Η Άντερσον επικρίνει τις συνθήκες ζωής του Ασάνζ που παραμένει κλεισμένος στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο προκειμένου να αποφύγει το ενδεχόμενο έκδοσής του.

"Είναι τρελό ότι ο Τζούλιαν εξακολουθεί να κρατείται ως πολιτικός κρατούμενος. Μετά κι από τη δήλωση του ΟΗΕ (και πρόσφατα για δεύτερη φορά) ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για την κράτησή του και διέταξε το Ηνωμένο Βασίλειο και την Σουηδία να τον αφήσουν ελεύθερο", δήλωσε η Άντερσον.

"Είναι ένας ήρωας. Μια μέρα θα το συνειδητοποιήσουν όλοι. Αλλά μέχρι τώρα, αυτός ο άνθρωπος, έχει χάσει επτά Χριστούγεννα με τα παιδιά του και κρατείται σε δύσκολες και εξαιρετικά στρεσογόνες συνθήκες, ενώ παρέχει προς όλους μας μία σπουδαία υπηρεσία. Όλοι στον κόσμο έχουν ωφεληθεί, λόγω των Wikileaks. Έχει θυσιάσει τόσα πολλά, απλά για να μοιράσει την αλήθεια".

Ο Ασάνζ, του οποίου η οργάνωση διαδραμάτισε μεγάλο ρόλο στις φετινές εκλογές των ΗΠΑ καθώς και σε άλλες αναμετρήσεις, αντιμετωπίζει την έκδοσή του στη Σουηδία με την κατηγορία του βιασμού. Ωστόσο η Πάμελα υποστηρίζει ότι οι σεξουαλικού περιεχομένου κατηγορίες είναι "κατασκευασμένες" και χρησιμεύουν μόνο για να βοηθηθεί η έκδοσή του στις ΗΠΑ "όπου δεν θα δικαστεί δίκαια, λόγω των αποκαλύψεων του".

assange

"Ο Τζούλιαν είναι ένας συντάκτης και εκδότης. Υπάρχουν νόμοι που μπορούν να τον προστατεύσουν, αλλά δεν εφαρμόζονται" συμπλήρωσε η Άντερσον.

Βέβαια η σχέση τους έχει επιβεβαιωθεί πολλές φορές με πιο πρόσφατη την απροσδόκητη εμφάνιση της Πάμελα Άντερσον στην πρεσβεία του Εκουαδόρ, όταν και απαθανατίστηκε να ανεβαίνει τις σκάλες της πρεσβείας του Εκουαδόρ στο Λονδίνο για να επισκεφτεί τον εσώκλειστο εδώ και χρόνια Ασάνζ.

Το vegan βασανιστήριο της Παμ

Τη στιγμή που το WikiLeaks δημοσίευε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον προκαλώντας κραδασμούς στην κοινή γνώμη της Αμερικής πριν τις επικείμενες προεδρικές εκλογές, η 49χρονη ηθοποιός, υποστηρίκτρια του Ασάνζ και των Wikileaks επισκέφθηκε τον ιδρυτή τους φέρνοντας του δώρο "ένα ωραίο vegan γεύμα και μερικά vegan σνακ" από ακριβό εστιατόριο της πόλης "καθώς ανησυχεί για την υγεία του".

"Μου είπε ότι τον βασάνισα φέρνοντας vegan τρόφιμα" πρόσθεσε η ίδια για τον ιδρυτή των αποκαλυπτικών και αμφιλεγόμενων Wikileaks Ασάνζ. "Πραγματικά πιστεύω σ 'αυτόν και ότι είναι ένας καλός άνθρωπος, και ανησυχώ για την υγεία του, την οικογένειά του και απλά ελπίζω ότι θα γίνει κάποιο θαύμα και θα είναι και πάλι ελεύθερος" συμπλήρωσε η ίδια.

pamela began

Μετά την εμφάνιση της Άντερσον στην πρεσβεία του Εκουαδόρ η πρόσβαση του ιδρυτή του ιστότοπου Wikileaks στο διαδίκτυο κόπηκε. Χρήστες στα social media υπέθεσαν ότι η Άντερσον ήταν ένας "δάχτυλος με σκοτεινή ατζέντα". Η Πάμελα Άντερσον δεν ξέρει τίποτα για όλα τα παραπάνω καθώς πλέον έχει μια και μόνο αποστολή, να κάνουμε έρωτα, όχι πορνό.

pamela magazine1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ