ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πόσες χιλιάδες δολάρια είναι η αμοιβή του παρουσιαστή των Όσκαρ;

Πόσες χιλιάδες δολάρια είναι η αμοιβή του παρουσιαστή των Όσκαρ;

Όταν ανακοινώθηκε ότι ο Αμερικανός κωμικός και παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ θα είναι ο οικοδεσπότης της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ του 2017, σύμφωνα με δημοσιεύματα των δημοφιλών περιοδικών Variety και Hollywood Reporter, όλοι ήξεραν ότι θα είναι μια απονομή με χιούμορ.

Δημοφιλής και αστείος, ο Τζίμι Κίμελ αποκάλυψε ως καλεσμένος στην εκπομπή "Kevin & Bean" την αμοιβή του για τη βραδιά. Ο Κίμελ θα πληρωθεί 15.000 δολάρια για την παρουσίαση της απονομής των Όσκαρ, ένα ποσό που ίσως μοιάζει μικρό για το μέγεθος της διοργάνωσης, όχι όμως παράλογο για τον ίδιο τον παρουσιαστή:

"Νομίζω ότι είναι παράνομο να μην πληρωθώ τίποτα" είπε συμπληρώνοντας, πάντα με το κλασικό αστείο ύφος του, ότι η επιλογή του ήταν και η τελευταία ελπίδα των διοργανωτών. Είχαν προηγηθεί 14 άλλοι υποψήφιοι είπε ο Κίμελ.

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών κι Επιστημών, η οποία διοργανώνει τα Όσκαρ, δεν έχει προς το παρόν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα, όπως γράφει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο.

Ο 49χρονος Κίμελ, ο οποίος παρουσιάζει το τηλεοπτικό talk show "Late Night with Jimmy Kimmel" θα αναλάβει για πρώτη φορά καθήκοντα παρουσιαστή στην βραδιά των Όσκαρ αν όντως επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα των Variety και Hollywood Reporter.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες την 26η Φεβρουαρίου του 2017.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ