ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κιμ Καρντάσιαν: επιστρέφει στα social media & διαψεύδει τις φήμες του διαζυγίου

Κιμ Καρντάσιαν: επιστρέφει στα social media & διαψεύδει τις φήμες του διαζυγίου

Ήταν μια ηχηρή απουσία και σήμερα η ψηφιακή μεγιστάνας των καιρών μας Κιμ Καρντάσιαν Ουέστ έβαλε τέλος στην απουσία της στα κοινωνικά δίκτυα απαντώντας και στις ανυπόστατες φήμες ενός διαζυγίου που δεν συνέβη ποτέ.

Τρεις μήνες μετά τη ληστεία της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι τον Οκτώβριο του 2016, η Κιμ Καρντάσιαν επανεμφανίστηκε χθες Τρίτη στα social media με μία φωτογραφία της που θυμίζει ελάχιστα τις προκλήσεις του παρελθόντος.

Στη λήψη η Καρντάσιαν εμφανίζεται μαζί με τον σύζυγό της Κάνιε Γουεστ και τα δύο παιδιά τους σε ένα οικογενειακό πορτρέτο για το 2017. Η φωτογραφία που ανήρτησε στο Twitter συνοδεύεται από μία απλή λεζάντα:

"Οικογένεια".

Η Καρντάσιαν, η οποία έχει 49,3 εκατομμύρια χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης που την ακολουθούν στο Twitter και 89,6 εκατομμύρια στο Instagram, ανέβασε και ένα ερασιτεχνικό βίντεο της οικογένειάς της που αναμένεται να διαψεύσει τις φήμες περι διαζυγίου.

Η Καρντάσιαν και ο 39χρονος Γουεστ εμφανίζονται στο 2,5 λεπτών διάρκειας βίντεο τρυφερά αγκαλιασμένοι, ενώ ακολουθούν και πλάνα οικογενειακής ευτυχίας με τα δύο παιδιά τους Νορθ και Σέιντ.

Eπιπλέον η Καρντάσιαν άλλαξε την φωτογραφία στο profile της στο Facebook για ένα ημίγυμνο 2017.

facebook

Η 36χρονη σταρ του ριάλιτι σόου Keeping Up With the Kardashians η οποία χθες άλλαξε και την φωτογραφία στο προφίλ της στο Twitter και στο Instagram, δεν είχε εμφανιστεί στα social media από τον Οκτώβριο που είχε πέσει θύμα ληστείας υπό την απειλή περιστρόφου στο Παρίσι.

Έκτοτε ο καλλιτέχνης και επιχειρηματίας σύζυγος της Κάνιε Ουέστ φέρεται ότι κατέρρευσε τον Νοέμβριο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ματαιώνοντας έτσι την περιοδεία του.

Η ιστοσελίδα TMZ αναφέρει ότι το ζευγάρι επέστρεψε χθες στο Λος Άντζελες από την Οκλαχόμα, όπου είχε μεταβεί για να επισκεφθεί το κοιμητήριο που βρίσκεται ο τάφος της μητέρας του τραγουδιστή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ