ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«500 εραστές σε εφτά χρόνια!». H τυμβωρυχία του Τζορτζ Μάικλ συνεχίζεται

«500 εραστές σε εφτά χρόνια!». H τυμβωρυχία του Τζορτζ Μάικλ συνεχίζεται
REUTERS/Peter Nicholls

Είναι εύλογο να κανιβαλιστεί το όνομα του Τζορτζ Μάικλ, ακόμη και από έναν φίλο του όπως ο Πιρς Μόργκαν.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος που εξοργίζει όλους όσοι έχουν κάτι από παιδεία στο γονίδιο τους (και άλλους όπως τη Gaga που κατηγόρησε ότι υπερβάλει για το βιασμό της ή τη Madonna που την αποκάλεσε γριά κοκ) αποκάλυψε στην εβδομαδιαία στήλη του για την κίτρινη DailyMail ότι σε ανύποπτο χρόνο ο εγκάρδιος φίλος του Τζορτζ Μάικλ του εξομολογήθηκε τον αριθμό των εραστών του.

Ήταν 500 σε διάστημα εφτά ετών. Ο Μόργκαν έκανε κοινό κτήμα αυτή την πληροφορία για την ερωτική ζωή του νεκρού Μάικλ που πέθανε στις γιορτές σε ηλικία 53 ετών.

Εάν είσαι εραστής των μαθηματικών μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την πληροφορία κάπως έτσι. Να διαιρέσεις τους 500 εραστές με το εφτά και να καταλήξεις ότι ο Μάικλ άλλαζε εραστές σαν κάποιο από τα pop ρυθμικά κομμάτια του που είναι ασίγαστα -πάνω κάτω του αναλογούσε 1.4 εραστών την εβδομάδα (νομίζω).

Eάν είχα χρόνο και έπαιζα το Twitter όπως ο αρθρογράφος θα του ζητούσα να κάνει τους δικούς του υπολογισμούς, έτσι, για την ακρίβεια στην ενημέρωση του, επειδή ο Πιρς Μόργκαν μοιράστηκε αυτή την πληροφορία με όλους εμάς.

Ένας νεκρός τραγουδιστής που το δράμα γύρω από το θάνατο του βρωμάει συνεχώς και περισσότερο σκάνδαλο (οι κληρονόμοι δεν έχουν διευκρινιστεί, οι σύντρoφοι του παλεύουν να αποδείξουν ποιοι είναι και τι ρόλο έπαιξαν στη ζωή και ίσως τον επίλογο της) έκανε σεξ -πολύ σεξ.

2017 01 06T214911Z 1861564507 RC18A88332C0 RTRMADP 3 PEOPLE MICHAEL LONDON CLUB

Δεν φέρεσαι έτσι στη μνήμη ενός φίλου που εξομολογήθηκε κάτι σε σένα για να πετάξει από επάνω του κάθε ενοχή και να αποφύγει τους εκβιαστές και καλοθελητές που συχνά τον πλησίαζαν απειλώντας τη δημόσια εικόνα του με σκάνδαλα ερωτικά. Ούτε πριν περάσει καν ένας μήνας από το θάνατο του γράφεις στην εβδομαδιαία στήλη σου ότι ήθελε να κάνει σεξ στην Ελίζαμπεθ Τέιλορ και είχε πέσει θύμα εκβιασμού από συνοδό στο Παρίσι.

Υποθέτω, είναι λάθος.

Μόργκαν εναντίον EmRata σημειώσατε δύο

Την ίδια εβδομάδα, ο Μόργκαν επιτέθηκε και στην Emily Ratajokwski για την τολμηρή εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί των Golden Globes. Για την EmRata το εσώρουχο της δεν ήταν αυτό που ορίζει ο φεμινισμός που με τόσο πάθος υπερασπίζεται το μοντέλο. Ουσιαστικά την είπε φτηνή.

Η Emily που απολαμβάνει να απαντάει μέσα από τα social media σε καλοσυνάτες πένες έκανε ανάρτηση με κάθε εκατοστό της εμφάνισης της έκθετο στον θεατή.

O Μόργκαν είναι ένας από τους 237.895 τοξικούς λόγους που σου κάνουν τη ζωή δύσκολη, είτε είσαι φίλος του ή meta-φεμινίστρια, είτε είσαι νεκρός, είτε λάμπεις ζωντάνια στο κόκκινο χαλί, είτε αναγνώστης, είτε συνάδελφος. Τυμβωρύχος 2.1, του το αναγνωρίζουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ