ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάνιε Ουέστ-Κιμ Καρντάσιαν κάνουν κατά μέτωπο επίθεση στον Τραμπ;

Κάνιε Ουέστ-Κιμ Καρντάσιαν κάνουν κατά μέτωπο επίθεση στον Τραμπ;

Kάποτε, μόλις πριν λίγους μήνες, ήταν δύο σύμμαχοι. Σήμερα ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ και ο καλλιτέχνης και επιχερηματίας της μόδας Κάνιε Ουέστ είναι δύο αντίπαλοι.

Όπως αναφέρουν τα media του εξωτερικού ο 39χρονος ράπερ φέρεται να έσβησε διακριτικά και σε ανύποπτο χρόνο από τον λογαριασμό του στο Twitter όλα τα "τρυφερά" τιτιβίσματα που είχε γράψει μετά τη συνάντηση που είχε με τον Τραμπ στον Πύργο του στη Νέα Υόρκη στις 13 Δεκεμβρίου.

Τότε ο Ουέστ είχε αποθεώσει τον Ντόναλντ Τραμπ για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου εξηγώντας με μία σειρά από αναρτήσεις ότι η συνάντηση τους ήταν γόνιμη και αφορούσε θέματα που πολυτισμικότητας καθώς και ζητήματα που αφορούσαν τη βία στο Σικάγο, που είναι η γενέτειρα του ράπερ.

Πλέον ο ράπερ Κινγκ Μάγιερς ανατρέπει τη φιλία επιβεβαιώνοντας ότι παραγωγός του τραγουδιού Propaganda που επιτίθεται στη ρητορική του Προέδρου είναι ο Κάνιε Ουέστ. Ωστόσο ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο.

Οι ανατροπές στη σχέση τους συμβαίνουν δύο μήνες μετά από τη δήλωση που είχε κάνει ο Κάνιε στη διάρκεια συναυλίας του, λέγοντας σε όλους εκείνους που δεν θα πήγαιναν να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές ότι αυτός θα πάει και ψηφίσει τον Τραμπ προκαλώντας αντιδράσεις.

Η Κιμ Καρντάσιαν Ουέστ μετράει θύματα

Η Κιμ Καρντάσιαν Oυέστ έδωσε τη μονολεκτική της απάντηση στον Τραμπ μετά την απαγόρευση εισόδου μουσουλμάνων στις ΗΠΑ. Γράφοντας τη λέξη "Στατιστικές" στο twitter η Καρντάσιαν ανάρτησε πίνακα που δείχνε πόσοι Αμερικανοί έχουν χάσει τη ζωή τους από εξτρεμιστές μετανάστες και πόσοι Αμερικανούς πολίτες με οπλισμένα περίστροφα.

Τα νούμερα αποστομώνουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ